Haberler

Konya'dan görülmemiş pankart! Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan Serdar'a çok ağır mesaj

Güncelleme:

Konyasporlu taraftarlar, Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından "Kal" ısrarlarına rağmen Başakşehir'e imza atan Serdar Gürler'i affetmedi. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Serdar için stada pankart astı. Pankartta Ahmet Çalık üstünden Serdar Gürler'e gönderilen sert mesaj, sosyal medyayı salladı.

Konyaspor taraftarı Başakşehir'e giden Serdar Gürler'e çok öfkeli. Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından takımda devam etmesi istenilen Serdar Gürler, Başakşehir'den gelen teklifi geri çevirmek istemedi. Yeşil-Beyazlı kulüp, Serdar hakkında çok sert paylaşım yapmıştı. Bir hareket de taraftardan geldi.

Konyaspor tribünlerinden görülmemiş pankart! Ahmet Çalık üstünden Serdar Gürler'e çok ağır mesaj

"SENSİZ DE GÜRLER"

Konyasporlu taraftarlar Adana Demir maçından önce stada pankart astı. Pankartta, "Ahmet'imin yoluna serilsin güller. İhanet ettiğin bu şehir sensiz de gürler" notu yer aldı. Pankartta s ve g harfleri kırmızı renkle gösterildi. Bu pankart sosyal medyada hayli ses getirdi.

Konya tribünlerinden görülmemiş pankart! Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan yıldıza çok ağır mesaj

Konya tribünlerinden görülmemiş pankart! Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan yıldıza çok ağır mesaj

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Gürler Ahmet Çalık Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (9)

UğuR DURAN:

Ne alakası var... Serdar Hücum oyuncusu Ahmet Savunma. Profesyonel oyuncu her takıma gidebilir. böyle sebeplerden Bir Futbolcuyu karalamak KonyaSpor taraftarına bence yakışmamış.

47
55
yanıtYanıtla
pentakill lol:

bunu karalama olarak göremezsin pankartta açık bir sitem var. profosyonellik tamam ama konyasporun serdara ne kadar emek verdiğini bilemeyiz bilmediğimiz başka şeylerde olabilir.

yanıt30
yanıt12
burakk:

Rahmetlinin üzerinden başka konuların gündeme getirilmesi hoş değil. Profesyonel futbolcudur sözleşmesi uygunsa istediği yere gider. Unutmayın ki bu adamların mesleği fubol, para kazanma süresi de oldukça kısıtlı. Yani ömür boyu değil.

36
51
yanıtYanıtla
güzel insan:

Mevzuyu anlamadan yorum yapmayin paradan once karakter gelir.serdar gürler konya da kullerinden dogdu basaksehirde yeniden kül olacak herkez cenazedeyekn bu adam basaksehirle pazarlik yapiyordu hic sandiginiz kadar masum bi mevzu değil

69
11
yanıtYanıtla
Yilmaz Akay:

Başı sağolsun futbol dünyasının.transfer bu adi üzerinde.köle değil bunlar

40
23
yanıtYanıtla
Onur Arslan:

Futbolcu ya parayı ver İsrail milli takımında bile oynar

53
6
yanıtYanıtla
ASIM KÜRŞAT:

Serdar sakat gelmiş tedavisini oldu gidiyor. konyaspor tedavi ve dinlenme kulübü mübarek:)

24
3
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Adam profesyonel futbolcu saygi duymak lazim. Serdar gurler formdan dusseydi konya yine para verecekmiydi? Oynayamiyorsun deyip yerine baskasini alacakti kendine takim bul diyevekti.

4
9
yanıtYanıtla
Demir VEZİROĞLU:

DE ekini yine bitişik yazmışlar yaa!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title