Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçının ardından istifa sinyali verdi

Güncelleme:

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 7-1 biten Fenerbahçe maçının ardından istifa sinyali verdi. Maçın ardından üzgün olduğunu belirten Keleş, Konyaspor camiasından özür diledi ve gereğini yapacağını ifade etti. Keleş'in yerine Ömer Erdoğan ile anlaşıldığı öne sürülüyor.

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1'lik ağır bir skorla mağlup olan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi.

"BAŞKANLA KONUŞUP GEREĞİNİ YAPACAĞIM"

Karşılaşmanın ardından kısa bir konuşma yapan Keleş, "Konyaspor camiasından özür diliyorum. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Başkanla konuşacağım. Gereğini yaparım" dedi.

YENİ ADAY ÖMER ERDOĞAN

7-1'lik yenilgiyi hazmedemediğini söyleyen Keleş, "Yakışmadı. Ne bana, ne Konyaspor'a. Hazmedemiyorum. Sorumluluk bana ait. Özür diliyorum. Maçla ilgili konuşmak istemiyorum. Gereği neyse yapacağım" şeklinde konuştu. Konyaspor'da Hakan Keleş yerine Ömer Erdoğan ile görüşüldüğü öne sürüldü.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçının ardından istifa sinyali verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ömer Erdoğan Hakan Keleş Fenerbahçe Konyaspor Ömer Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Yorumcu Davut :

sattınız maçı şikenin kralını yaptınız istifa edip kaçmayı düşünürsün şimdi. GS ye karşı 8 defansla oynayan sizler yalı çocuğunun takımına karşı maşallah defanssız çıkacaksınız elinizden gelse..

5
16
yanıtYanıtla
Netherill:

ağla davut sizi daha her kulvarda ağlatıcaz.

yanıt7
yanıt2
Ay kural:

geç bile kalmışşşşş.....

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title