Haberler

Türk kulübünde sıtma alarmı! Futbolcu bakmaya giden asbaşkan hayatını kaybetti, mevcut başkan endişeli

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can sıtma hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Asbaşkan ile beraber Nijerya'ya giden Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un da bugün sabah saatlerinde tedbir amaçlı hastaneye başvurduğu ve check-up yaptırdığı bildirildi.

Sıtma hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Kocaeli spor Asbaşkanı Ekrem Can ile Nijerya'da Kocaeli spor Başkanı Engin Koyun, tedbir amaçlı hastaneye başvurdu.

BİRLİKTE NİJERYA'YA GİTTİLER

Kocaeli spor Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can ile Kocaeli spor Başkanı Engin Koyun, 20 gün önce Nijerya'ya gitti. Burada kentteki futbol akademileri ve spor tesislerini ziyaret eden ikili, sporcuları izledi.

ASBAŞKAN HAYATINI KAYBETTİ, KULÜP BAŞKANI ENDİŞELİ

Nijerya dönüşü rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Ekrem Can, 16 Aralık'ta sıtma hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un da bugün sabah saatlerinde tedbir amaçlı hastaneye başvurduğu ve check-up yaptırdığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Check Up Nijerya Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Mutlu sondan bulaşmıştır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title