Haberler

    Klopp: Reus İsterse Gidebilir...

    Alman teknik adam, Reus'un Dortmund'dan ayrılması halinde bu kararını olgunlukla karşılayacağını ifade etti.

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Bayern Münih'in yakından ilgilendiği Marco Reus'un, daha öncekiler gibi takımdan ayrılabileceğini belirtti.

    Sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan 25 yaşındaki yıldızın ismi, başta Bayern Münih ve Real Madrid olmak üzere birçok Premier Lig ekibiyle beraber anılıyor.

    Klopp, önceki senelerde gerçekleşen Shinji Kagawa, Nuri Şahin, Mario Götze ve Robert Lewandowski transferlerine dikkat çekerek futbolcuların kariyerleri açısından ayrılmayı seçebileceğini ve emekliye ayrılana kadar elindeki kadroyu aynı tutamayacağını bildiğini ifade etti.

    Alman teknik adam, BT Sport'a verdiği demeçte, "Üst üste çok başarılı seneler geçirdik ancak ne yazık ki mevcut kadroyu korumayamadık. Herkesin burada kalmasını zaten beklemiyordum. Herkesin kendi hayalleri, kendi fikirleri ve planları var. Önemli olan kulübün bu çizgisini devam ettirebilmesi. Oyuncular gelir, geçer. Mevcut kadroyla devamlılığı sağlayabilmek asıl hedefimiz." dedi.

    Signal Iduna Park'a 2008'de ilk adımını attığında bu kadar uzun süre kalmayı hedeflemediğini belirten Klopp, "Göreve başlarken bu kadarını ben de beklemiyordum. Mainz'da 18 sene geçirdim ve bu kadarının yeterli olduğu kanısına vararak ayrıldım. Buraya geldiğimde 2-3 sene çalışıp, başka bir kulübe ve şehre geçmeyi düşünüyordum. Şimdi ise bu durumu fazla umursamıyorum. Çocuklarım yalnız kalacak kadar artık büyüdüler. Bu da bir sorun teşkil etmiyor. Altı yıldan fazladır buradayım ve bu hikaye ne zaman sona erecek, hiç bilmiyorum." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bayern Münih Jürgen Klopp Marco Reus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title