Haberler

    Göztepeli Sabri Sarıoğlu, Ligin En İsabetli Orta Açan Sağ Beki Oldu

    Güncelleme:

    Göztepe'de forma giyen Sabri Sarıoğlu, ligin en çok isabetli orta açan sağ bek oyuncusu oldu.

    Galatasaray'da yaptığı ortalar hedefi bulamadığı için birçok kez alay konusu olan Sabri, Göztepe'de ise Süper Lig'in en iyisi.

    Tecrübeli sağ bek; Caiçara, Mariano, Gökhan Gönül, Isla, Pereira gibi yıldızlara fark attı, ligin en isabetli orta yapan sağ beki oldu.

    EN İSABETLİ ORTA YAPAN OYUNCU OLDU

    Fanatik'in haberine göre, 14 yıl formasını giydiği Galatasaray'dan gönderildikten sonra Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin yolunu tutan Sabri Sarıoğlu adeta ikinci baharını yaşıyor. İzmir temsilcisindeki performansıyla yeniden milli takıma kadar yükselen, performansıyla takımına çok önemli katkı yapan 33 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'e de damgasını vurmayı başardı. Öyle ki Sabri geride kalan 20 hafta sonunda Süper Lig'in maç başına en fazla isabetli orta yapan oyuncusu olmayı başardı.

    MAÇ BAŞINA 1,2 İSABETLİ ORTA

    Galatasaray'da kendisinin yerine transfer edilen Mariano başta olmak üzere Gökhan Gönül, Pereira, Caiçara gibi yıldız sağ beklerin forma giydiği ligde maç başına 1.2'lik isabetli orta yapan Sabri büyük takdir aldı.

    SOL AÇIKTA OYNADI

    Son Trabzonspor maçında teknik direktör Tamer Tuna tarafından sol açıkta görev yapan Sabri'ye bu alanda en yakın olan isim ise 1.1'le Kasımpaşalı Popov. Mariano 0.9'ile bu ikiliyi takip ederken Gökhan Gönül ve Trabzonlu Pereira gibi oyuncular yarışta epey geride kalmış durumda.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sabri Sarıoğlu Gökhan Gönül Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Reis:

    Terim kaptırmasın, hemen alsın hemen beklemesin. Tüm eskileri topladı, fosil yatağına çevirdi takımı Sabriyi de alsın çok mu

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Duran Tekerlek:

    bu istatistiğe kendisi de inanmıyordur :D

    3
    1
    yanıtYanıtla
    KOKMAYAN ÇİÇEK:

    ÖNEMLİ OLAN DÖNEN VE GİDENİDİR, TEKERLEĞİN DURANIDA NE OLİİİ DA.

    yanıt1
    yanıt0
    .....:

    YİNE PAZARLAMACILAR İŞ BAŞINDA FATİH TERİME DUYURULUR DÜNYANIN EN İYİ SAĞ BEKİ SABRİ DÖKTÜRÜYOR DAHA YAŞI DA GENÇ EPEY OYNAR SONRA MEDYA İYİ DİYORSA İYİDİR KAÇIRMA SAKIN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    SABRI REIS:

    Gitmeseydi cimbomun sağ bek sorunu olmazdı. Geri cimboma transfer olmalı!

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title