Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümüne futbolcu Sabri Sarığolu'nun içinde bulunduğu soru damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları soruya tepki gösterdi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Kim Milyoner Olmak İster 855. bölümüyle dün yayınlandı. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada ise 'Ballon d'Or töreninde bu yıl altıncı kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen kimdir?'' sorusu damga vurdu. Yarışmacı, seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Seyircilerin yüzde 12'si Sabri Sarıoğlu'nu işaretledi.

SEYİRCİLERİN ÇOĞU YANLIŞ ŞIKKI İŞARETLEDİ

Yarışmacı seyircilerin aksine B şıkkı Lionel Messi şıkkını işaretledi. Doğru cevabın B şıkkı Lionel Messi'nin olduğu soru sosyal medyada da oldukça ses getirdi.

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medya kullanıcıları espri de olsa Sabri Sarıoğlu'na saygısızlık olduğunu dile getirerek programı eleştiri yağmuruna tuttu.

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

İşte soruya gelen tepkilerin bazıları;

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (62)

ziyaa:

Bu soruyu hazırlayan kişiyi ve ATV''yi esefle kınıyorum. . . Ayıptır bu yaptığınız. . . Sabri ne alaka? Yabancı bir futbolcu ismi bulamadız mı? ATV''yi kanal listemden siliyorum ve protesto ediyorum. . .

30
15
yanıtYanıtla
ZİYAA 1:

SİLME SENSİZ OLMAZ !!!!

yanıt1
yanıt0
ATV:

Sen bende ben ölürsem ölürsün. Sen ölürsün ben zaten ölürüm..

yanıt0
yanıt1
Fenerli:

Milli formamızı giymiş, efendiliği ile bilinen Sabri SARIOĞLU''ndan atv ve proğram sunucusu özür dilemelidir.

yanıt1
yanıt0
Anonim:

Benci bu biraz algıyla alakalı bir durum. En iyi yazısının altında Sabri Sarıoğlu nun adını görülünce bunun hakeret olduğunu düşünmek bence başka bir saygısızlıktır. Sabri Sarıoğlu nu nasıl görmek istiyorsunuz da bunu hakaret olarak görüyorsunuz biraz da işin bu tarafından bakmak lazım. .

35
10
yanıtYanıtla
ANLAMADIM BEA:

yav sen ne demek istedin

yanıt7
yanıt14
Anladım:

Aynen Sabriyi en iyinin sorulduğu bir platformda seçenek olarak sunmuş ne alaka Saygısızlığı hakkaten bu millet enteresanlaştı yaw.

yanıt0
yanıt0
fenerlihalit:

niye kiziyorsunuzki ??? normal soru . . . iyiya iste dünyanin en iyileriyle bir anda anilmak siz neyin pesindesiniz anlayamadikki

34
11
yanıtYanıtla
GÜNE İYİ BAŞLA:

FENERLİ HALİT Bu yorumu ancak bir Fenerli yapar zaten

yanıt10
yanıt6
Evo20:

Sanki adama küfretmişler ne bu tepki alt üstü bi soru abartmayın herşeyi! Aşağılama felan yok kendisiyle dalga geçenler olayı bu şekilde anlıyor :D

6
19
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title