Haberler

Kilisli Genç Bilekçilerimiz Dünya Şampiyonasına Hazır

9-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya'nın Sao Vicente şehrinde yapılacak olan 34.Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası için geri sayım başladı.

9-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya'nın Sao Vicente şehrinde yapılacak olan 34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası için geri sayım başladı.

Milli Takım kafilesinde Avrupa Genç Bayanlar Bilek Şampiyonasında 45 kiloda Sağ ve Sol bilekte şampiyon olan

Gülüstan Korkmaz ve 60 kiloda Sağ-Sol 3. olan Fehime Tuğçenur Kurt Kilis'in

gururu olarak ülkemizi temsil edecekler. Genç Bilekçilerin amacı Avrupa Şampiyonasında göstermiş oldukları performansı Dünya Şampiyonasında

da gösterip Ay-Yıldızlı Bayrağımızı göndere çekerek İstiklal Marşını okutmak olduğu bildirildi.

Genç Bilekçi Gülüstan Korkmaz, 26 Ülkeden 680 Sporcunun katıldığı Avrupa Şampiyonasında 45 kiloda Sağ-Sol birinci olup Ay Yıldızlı Bayrağı göklere çektirip İstiklal marşını okutmanın gururu içerisinde olduğunu belirterek, "

Tek üzüntüm İlime döndükten sonra

bir tek büyüğümün tebrik etmemesi.

Ama biz sporcuyuz ülkemiz için ve bize inanan ve güvenen kişileri mahcup etmemek için Avrupa Şampiyonasından geldikten sonra hiç durmadan çalışmalarımıza devam ederek Dünya Şampiyonasına hazırlandık. Amacım yine 45 kilo da 1. olup İstiklal Marşımızı okutarak yabancı ülkenin sporcularına dinletmek olacaktır" diyerek ilgililere sitem etti.

Genç Bilekçilerimizden Fehime Tuğçenur Kurt ise; Avrupa Şampiyonasında Sağ-Sol üçüncü olarak Ay Yıldızlı Bayrağı kürsüye çıkarmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek, " Avrupa Şampiyonasından sonra hiç ara vermeden hatta Ramazan ayında bile çalışarak Dünya Şampiyonasına hazırlandık. Bizlere güvenen ve bizleri bir saniye bile yalnız bırakmayan hocamız İsmail Kurt'a teşekkür ediyorum. Dünya Şampiyonasında 1. olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Vücut Geliştirme Fiteness ve Bilek Güreşi As Başkanı, Milli Takım Antrenörü İsmail Kurt, " Brezilya'da yapılacak 34. Dünya Şampiyonasına Avrupa Şampiyonasından döndükten sonra ara vermeden 2 günde bir antrenman yaparak çok iyi hazırlandık. Allahtan herhangi bir aksilik olmadığı takdirde, sporcularımızın ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bize sıcak kollarını açarak antrenman yapmamıza yardımcı olan Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi Müdürü ve çalışanlarına şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim"dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kurt Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title