Haberler

    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özdilek, Çaykur Rizespor Yenilgisini Değerlendirdi

    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özdilek maçtan sonra yaptığı açıklamada "Bizim için çok ağır bir kayıp oldu" dedi.

    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sahalarında Çaykur Rizespor karşı 3-0 yenilerek, çok büyük kayıp yaşadıklarını söyledi.

    Özdilek, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti.

    Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini anlatan Özdilek, şöyle devam etti:

    "Rakibin ilk atağı kalemizde gol oldu. Bu tür müsabakalarda kaldırılmayacak tek şey rakibe karşı eksik oynamak. Yine eksik kaldık. Caner'in yaptığı affedilir bir hata değil. Maçın kırılma anı ikinci gol. Öncesi ofsayt, devamında penaltı. Öyle bir penaltıyı Halis hoca veriyorsa bundan sonra Halis hocayı takip edeceğiz. Bu kadar ucuz ve kolay olmamalı kararlar. Bu oyunun aktörü oyuncular hakemler değil."

    Kümede kalma yolunda çok ağır yenilgi aldıklarını dile getiren Özdilek, "Bizim için çok ağır bir kayıp oldu. 9 hafta var, sonuna kadar bu mücadelenin içerisinde olacağız. Son dönemde kaybedilmemesi gereken maçları çok kolay şekilde kaybettik. Ortada bir başarısızlık varsa en büyük pay bana ait. Bundan sonraki süreç kolay olmayacak ama savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    Özdilek, bir soru üzerine istifa etmeyi düşünmediğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    cengiz:

    hocam caner 2 maçtır rakipleriyle güreş tutarak penaltı yaptırıyor. hakemi takip yerine oyuncunuzu takip etseniz daha faydalı olursunuz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title