Haberler

Kaybolan Futbolcu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Şehirden kaçırıldığı iddia edilen Samsunsporlu Aminu Umar, "Kaybolmadım ya da kaçırılmadım. Kontratıma uyulmadığı için sözleşmemi feshettim." dedi.

Zor günler geçiren PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'da geçtiğimiz günlerde kaçırıldığı iddia edilen Aminu Umar'ın akıbeti belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Başkan Mehmet Pank "Umar gitmemiş, kaçırılmış. Hem de kulüpten birilerinin yardımıyla. Bu iş artık 'namus meselesi' oldu" ifadelerini kullanarak kaçırılma iddialarını güçlendirmişti.

"KONTRATIMA UYULMADIĞI VE SAYGI GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN SÖZLEŞMEMİ FESHETTİM"

Aminu Umar bugün twitter adresinden yaptığı açıklama ile kaçırılma iddialarını boşa çıkardı. Nijeryalı futbolcu, '' Samsunspor taraftarları, yönetim kurulu ve futbolcu dostlarım. Benim kaçırıldığım ya da kaybolduğum gibi haberler okuyanlar için yazıyorum. Kaybolmadım ya da kaçırılmadım. Geçen sene yapılan kontratıma uyulmadığı ve saygı gösterilmediği için Samsunspor ile sözleşmemi feshettim'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Samsunspor Aminu Umar Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

55:

defol git lanet herif değer değilmişsin demek ki bu takıma

2
8
yanıtYanıtla
SamsunsporlumobilWeb@haberler.com:

Bu nasil is arkadas koskoca karadenizin en buyuk kenti samsun 30 bin avri bulup su adami elinde tutamiyor tek para kazanacagimiz topcu buydu ustelik gecen seneki play-off finalinden seyircimizin alinmamasindan oturu super lige cikamadik simdide maddi olarak tikandik allah yardimcimiz olur ins

6
0
yanıtYanıtla
genç samsunspormobilWeb@haberler.com:

Yok arkadaş para yok kimse bu takıma sahip çıkmaz Ankaragücü gibi olucak sonumuz yazık yazık bedava gitti tüm topçular gidicek a2 le maça devam edmek zorunda kalıcsz

3
2
yanıtYanıtla
karadenizliMobil-ANDROID:

welcome to turkey

2
0
yanıtYanıtla
Birol KATIRCI:

Karadeniz takımlarından bir cacık olmaz , ancak birbirimizin kuyusunu kazarız bende bir Ordulu olarak Orduspor un geleceğini çok karanlık görüyorum . Futbolcu her zaman haklıdır parası ödenmezse neden oynasın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title