Haberler

Tüm kupalara göz diktiler! Sultanlar Ligi'nde İlk finalist VakıfBank

Güncelleme:

Vakıfbank, Sultanlar Ligi play-off yarı final ikinci maçında THY'yi 3-0 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve finale yükseldi. Geçtiğimiz hafta Kupa Voley finalinde Fenerbahçe'yi mağlup edip şampiyon olan VakıfBank, bu kez lig şampiyonluğunu kovalayacak. VakıfBank bu sezon Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nı da kazandı.

VakıfBank, Sultanlar Ligi Play-Off 1/4 Etabı ikinci maçında Türk Hava Yolları'nı 3-0 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve finale yükselen ilk takım oldu.

Kaybetmeyi unuttular! Sultanlar Ligi'nde ilk finalist VakıfBank

KIRAN KIRANA

VakıfBank setleri 25-16, 28-26 ve 25-21'lik skorlarla kazandı. İkinci sette yaklaşık 1 dakika süren ralli voleybolseverleri mest etti. İsveçli pasör çaprazı Isabelle Haak 18 sayıyla göz doldurdu.

Kaybetmeyi unuttular! Sultanlar Ligi'nde ilk finalist VakıfBank

HER YERDE ZİRVE

Spor Toto Şampiyonlar Kupası, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve Kupa Voley'i kazanan VakıfBank, bu kez lig için finalde mücadele edecek. Sarı-Siyahlılar, 22 Mayıs'ta da CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco Conegliano ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Filenin Sultanları Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title