Haberler

    Kasımpaşa, Erciyes'e Patladı: 2-5

    Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor deplasmanında 5-2 kazanarak bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini aldı.

    Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmalarında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Kasımpaşa, rakibini 5-2'lik skorla mağlup etti ve deplasmandaki sekizinci maçında ilk galibiyetini aldı.Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun temposu bir hayli yüksekti. 5. dakikada Kayseri Erciyesspor öne geçti. Anıl Karaer'in kullandığı serbest atışta Donk'tan seken top, penaltı noktası civarında Necati Ateş'in önünde kaldı. Kaleci Isaksson ile karşı karşıya kalan Necati, plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-024. dakikada Babel'in ceza sahası dışından yerden vuruşunda top kaleci Gökhan Değirmenci de kaldı.28. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde topla buluşan İbrahim Halil Çolak'ın yakın mesafeden sert vuruşunda kaleci Gökhan Değirmenci meşin yuvarlağı dizleriyle çeldi.29. dakikada hakem Ali Palabıyık, Emre Öztürk'ün ceza sahasında Adem Büyük'ü düşürdüğü gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Scarione, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-143. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sol kanattan Alpaslan Öztürk'ün kullandığı köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen İlhan Eker, kafayla topu filelerle buluşturdu: 1-2. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.İkinci yarının detayları birazdan...

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Kayseri Erciyesspor Anıl Karaer Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title