Haberler

Kartal'a 3 Taze Kan

Beşiktaş Tranfer Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Hırvat futbolcu Anthony Seric ve Çek futbolcu Tomas Zapotocny ile 4'er yıllık anlaşmaya vardığı, bonservisi İtalya'nın Udinese takımında bulunan bir diğer Çek futbolcu Tomas Sivok ile 2 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetim bu futbolcular için kulüplerine ve futbolculara ödenecek, transfer bedellerini transferin resmi olarak başlayacağı 1 Haziran tarihinden sonra kamuoyuna duyuracak. Beşiktaş yönetimi bu tarihten sonra 4'er yıllık anlaşmaya vardığı Seric ve Zapotocny ve satın alma opsiyonu kendisinde olma şartıyla 2 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardığı Sivok ile resmi sözleşme imzalayacak.

SERİC HAKKINDAKİ YORUMLAR SİNAN ENGİN'İ KIZDIRDI

Öte yandan Beşiktaş'ın bonservisi elinde bulunan ve 4 yıllık anlaşamaya vardığı Hırvat futbolcu Seric hakkındaki yorumlar menajer Sinan Engin'i kızrdı. Engin, Yunan taraftar sitelerinde bu futbolcuyla ilgili yapılan olumsuz ve ağır eleştirilerin bazı gazetelerde de yer alması üzerine,

"Biz bu oyuncuyu bonservis bedeli olmadan ve uygun bir yıllık ücretle transfer edeceğiz. Panathinaikos bu oyuncuyu elden çıkarmak istemiyordu. Ama biz erken davranıp Seric ile büyük oranda anlaşma sağladık. Bu oyuncunun geçmişinde hangi takımlarda oynadığına herkes çok dikkat etsin. İtalya'da Lazio ve Parma gibi takımlarda forma giyen futbolcu hakkında daha Beşiktaş formasını giymeden eleştirilerin başlaması çok anlamsız oluyor. Biz taraftar sitelerinin yaptığı yorumlara göre karar verecek bir kulüp değiliz. Herkes gelince Seric'in nasıl bir futbolcu olduğunu görecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title