Haberler

Karşıyaka'nın talihsiz transferi Fatih

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son 5 hafta öncesi Play-Off hattını tekrar yakalayan Karşıyaka'nın ara transferde Spor Toto 1'inci Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ofansif orta saha Fatih Aydın şanssızlığını bir türlü kıramadı.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son 5 hafta öncesi Play-Off hattını tekrar yakalayan Karşıyaka'nın ara transferde Spor Toto 1'inci Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ofansif orta saha Fatih Aydın şanssızlığını bir türlü kıramadı. Eskişehirspor altyapısında yetişip henüz 15 yaşındayken Süper Lig'de forma giyerek bu ligde oynayan en genç futbolcu olan 28 yaşındaki Fatih, daha sonra Bozüyükspor, Dardanelspor, Kastamonuspor, Sarıyer ve Sakaryaspor'da da görev yaptı. 2021 yazında çapraz bağlarından sakatlanıp ameliyat olan oyuncu geçen sezon hiç süre alamadı.

Yeni Malatyaspor'da 1'inci Lig'de bu sezon yeniden doğmak isteyen Fatih, yeniden sakatlık problemi yaşayıp yalnız 5 maçta forma giyebildikten sonra 6 Şubat'taki yüzyılın deprem felaketine yakalandı. Kahramanmaraş merkezli yaşanıp 11 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketinde enkaz altında kalan takım arkadaşı kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Fatih, takımı bu sezonluğuna ligden çekilince kendisini 3'üncü Lig'de buldu. 18 Şubat'ta sezon sonuna kadar imza attığı Karşıyaka'da ilk 5 hafta deprem sonrası antrenmansız ve sakatlıktan çıkmış olduğu için kadroya giremeyen oyuncu, 8 Nisan'daki Yomraspor sınavı öncesi ise ağır gribal enfeksiyon geçirdi. Yalnız son 2 maçta kadroya alınıp ikinci yarıda sonradan oyuna giren Fatih, hafta içinde de bu kez arka adalesinden sakatlandı.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Fatih Aydın Malatyaspor Karşıyaka Aydın Fatih Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title