Haberler

Karşıyaka Medical Point ve Edremit Belediyesi Altınoluk Maçı Tüm Kız Çocuklarına Ücretsiz

Güncelleme:

Karşıyaka Medical Point'in pazar günü oynayacağı Edremit Belediyesi Altınoluk karşılaşması, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebiyle tüm kız çocuklarına ücretsiz olacak.

Karşıyaka Medical Point'in pazar günü oynayacağı Edremit Belediyesi Altınoluk karşılaşması, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebiyle tüm kız çocuklarına ücretsiz olacağı açıklandı.

Karşıyaka Medical Point, genç ve çocuklara sporla eğlencenin iç içe geçtiği bir gün yaşatmak için kollarını sıvadı. 15 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak Karşıyaka Medical Point ve Edremit Belediyesi Altınoluk maçı, 11 Ekim Dünya Kız Çocuklar Günü nedeniyle tüm kız çocuklarına ücretsiz olacak.

18 yaş altı tüm gençler de davet edildi

Gençleri ve çocukları, kötü alışkanlıklardan ve olumsuz yaşam biçimlerinden korumanın en güzel yolunun spor olduğunu belirten Karşıyaka Medical Point Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba, "Zübeyde Hanım'ın Kızları Karşıyaka Medical Point Kadın Voleybol Takımı'mız, kız çocuklarımız başta olmak üzere tüm genç ve çocuklarımız için birer rol model. Sporla ilgilenen fidanlarımızın sağlıklı, kültürlü ve disiplinli bir hayata adım attığı bilinciyle, onları spora teşvik etmek için her zaman elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda, 11 Ekim Dünya Kız Çocuklar Günü vesilesiyle Karşıyaka Voleybol Yönetim Kurulu olarak pazar günü düzenlenecek karşılaşmayı ücretsiz olarak tüm kız çocuklarımıza armağan etmeye karar verdik. Kız çocuklarımızın yanı sıra 18 yaş altı tüm gençlerimizi de spor ve coşkunun doruğa çıkacağı bu karşılaşmaya davet ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Edremit Belediyesi Karşıyaka Dünya Kadın Toplum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title