Haberler

Karşıyaka, İlk Kez Üzüldü

PTT 1. Lig'de ilk 2 haftayı 4 puanla geçen yeşil kırmızılı ekip, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ilk yenilgisini 3 0'lık sonuçla aldı

PTT 1. Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-0 mağlup olan Karşıyaka, bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Sezona deplasmanda 2-2'lik Şanlıurfaspor beraberliğiyle başlayan Karşıyaka, 2. haftada konuk ettiği Adanaspor'u 1-0'lık sonuçla puansız yolladı. Bu sezon ikinci dış saha maçında Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Karşıyaka, rakibine 3-0 mağlup oldu. İlk mağlubiyetini alan yeşil-kırmızılı ekip, lige verilecek aranın ardından Orduspor'u konuk edecek.

Geçen yıl ilk yenilgisini 6. haftada deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 3-0'lık sonuçla alan Karşıyaka, ligdeki en son 3 farklı mağlubiyetini geçen sezonun 7. haftasında 4-1 Adana Demirspor'un galibiyetiyle biten maçta almıştı.

- İlk 3 hafta

İlk 3 haftalık periyotta 16 oyuncuya şans veren teknik direktör Sait Karafırtınalar, 9 futbolcusunu 3 maçta da ilk 11'de oynattı. Ars, Caner Ağca, David Bıcık, Erdi Kasapoğlu, Hakan Bayraktar, Mehmet Yiğit, Mustafa Sevgi, Ofoedu ve Rıdvan Şimşek geride kalan müsabakaların hepsinde ilk 11'de şans bulurken, Onur Kıntaş ve Tayfun Cora 2'şer, Ali Kemal Özkan ve Muhammet Özdin ise 1'er maçta ilk 11'de yer aldı.

Toplam 16 oyuncunun şans bulduğu ilk 3 haftada ilk 11'de oynayanların dışında Ali Say, Burak Karaduman ve Gökhan Aydaş da forma giydi. Müsabakalarda 9 sarı kartla cezalandırılan Karşıyaka'da Mehmet Yiğit ve Rıdvan Şimşek 2'şer kez sarı kart gördü.

Yeşil-kırmızılı ekibin ilk 3 haftadaki golleri Ali Kemal Özkan, Mehmet Yiğit ve Ofoedu'dan geldi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Özkan Mehmet Kemal Yiğit Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title