Haberler

Karşıyaka Asbaşkanı Tayfun Yelkenbiçe:

Karşıyaka Asbaşkanı Tayfun Yelkenbiçe, "Bu rekabet kente yeni bir heyecan getirip her kesimin ilgisini artırır.

Karşıyaka Asbaşkanı Tayfun Yelkenbiçe, Altay'ın son hafta kurtuluşunu ilan etmesi halinde İzmir'in önümüzdeki sezon 1. Lig'de 4 takımla temsil edileceğini hatırlatarak, "Bu rekabet kente yeni bir heyecan getirip her kesimin ilgisini artırır. Rekabet İzmir'i Süper Lig'e taşır" dedi.

Ligin son haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Güngören Belediyespor'u ağırlayacaklarını belirten Tayfun Yelkenbiçer, "Altay'ın son haftaya düşme hattında girmesi üzücü. İnşallah ligde kalmak için gereken puanları alırlar. Tüm kalbimle ligde kalmalarını, önümüzdeki sezon İzmir'in dört takımı olmasını istiyorum. Karşıyaka'ya yakışan şekilde son maçımıza da galibiyet için çıkacağız" dedi.

Karşıyaka'nın Brezilyalı golcüsü Tiago, Güngören Belediesor maçı öncesi yönetim ve teknik heyetten izin alıp İzmir'den ayrıldı. Üç yıldır İzmir'de olan sambacı, sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunmasına rağmen önümüzdeki sezon ülkesinde forma giyecek. Bu arada Kanadalı Bonsu ile iki genç Fransız futbolcu teknik heyet tarafından beğenilmedi. Kaf-Kaf'ta Sportif Menajer Atilla Güneş gurbetçi futbolcu izlemek için Almanya'ya gitti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title