Haberler

Karşıyaka, Adem Büyük transferinde sona yaklaşıyor

Güncelleme:

Son olarak kadrosuna Bandırmaspor'dan stoper Alpay Koldaş'ı katan Karşıyaka'nın, Adem Büyük transferinde de sona geldiği öğrenildi. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Karşıyaka, şu ana kadar 10 oyuncuyu kadrosuna kattı. Adem Büyük'le de imza aşamasına gelen yeşil-kırmızılıların, bir pürüz çıkmaması durumunda kısa süre içerisinde transferi tamamlayacağı ifade edildi.

Son olarak kadrosuna Bandırmaspor'dan stoper Alpay Koldaş'ı katan Karşıyaka'nın, Adem Büyük transferinde de sona geldiği öğrenildi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Karşıyaka, şu ana kadar 10 oyuncuyu kadrosuna kattı. Yasin Ozan, Emre Keleşoğlu, Bilal Ceylan, Haydar Yılmaz, Hasan Sürmeli, Erdinç Çepoğlu, Sefa Küpeli, Hakan Erçelik, Enes Nalbantoğlu ve son olarak da Alpay Koldaş'ı transfer eden yeşil-kırmızılıların Adem Büyük'le de imza aşamasına geldiği öğrenildi. Bir pürüz çıkmaması durumunda 36 yaşındaki golcü oyuncunun kısa süre içerisinde İzmir temsilcisine imza atacağı ifade edildi.

Adem Büyük, geçtiğimiz sezon Manisa FK forması giymişti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adem Büyük Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title