Haberler

Kardemir Karabükspor Tur'dan Emin

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Rosenborg ile oynayacakları rövanş maçında turu atlayan taraf olacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Norveç'te Rosenborg ile oynayacakları rövanş maçında turu atlayan taraf olacaklarını söyledi.

Başkan Yolbulan Norveç'e tur atlamaya gittiklerini, turistlik geziye gitmediklerini belirterek, "Tura geçeceğimize olan inancımızı devam ettiriyoruz. Rosenborg'u deplasmanda yenecek, en azından gollü berabere kalacak gücümüz var. Umutlu gidiyoruz. Gol atarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Arjantinli Viaola'nın bu maça yetişmesi için lisansını yetiştirmeye çalışıyoruz. UEFA kurallarına göre bir futbolcu değiştirme hakkına sahibiz. İnşallah yetiştirip Viaolo'yu maç kadrosunda görmek istiyor hocamız. Rosenborg bu hafta kendi liginde deplasmanda 4-1 mağlup olmuş. Geniş bir kadroları yok ve formsuz bir takım. Sonuçta bu Avrupa maçı ve ellerinden geldiği kadar asılacaklardır. Önemli olan bizim nasıl oynayacağımız. Biz iyi oynarsak turu atlayacak taraf oluruz. Biz Norveç'e tur atlamaya gidiyoruz, turistlik geziye değil" dedi.

İSHAK KONUSU

Milli oyuncuları İshak Doğan'ın transferi konusunda ise başkan Yolbulan, Trabzonsor ve Kardemir Karabükspor arasında hiçbir sorun olmadığını vurgulayarak, "Bizim Trabzonspor ile anlaşmamız Soner ve Aykut olursa belli bir de ücret. Eğer sadece Aykut olursa ücret biraz daha artıyor. Biz sözleşmemizi buna göre yapıyoruz. Bizim Aykut'lu ve Soner'li rakamlarımız belli. Hangisi olursa olsun sorun yok. Aykut ile zaten hiç sorun yok. Soner'i Trabzonspor yönetimi ikna ederse ve Karabük'e gelirse ki, biz Soner'i zaten istiyoruz. Gelmek istemiyorsa da zorla olacak hali yok. O nedenle iki olasılık açık. Trabzonspor yönetimi ile biz mutabıkız" açıklamasında bulundu.

FORVET HAFTA SONUNA BİTER

Başkan Yolbulan, Fransız forvet Guillaume Hoarau transferi hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek, "Bizim hiçbir şekilde bu futbolcuyla irtibatımız yok. Bize gelen bir teklif de yok. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

Forvet noktasında çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yolbulan sözlerini şöyle tamamladı:

"Forvet noktasında çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta sonuna kadar bunu çözeriz. Takım Norveç'te iken biz bu işi bitirmenin gayreti içindeyiz. Üzerinde uğraştığımız ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var. Eğer o olmazsa alternatif olarak tuttuğumuz bir oyuncu daha var."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Yolbulan Norveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title