Haberler

Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor'la Yapacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenman detayı Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut: "Kayseri Erciyesspor maçı, kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele" PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 20 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenman detayı Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

"Kayseri Erciyesspor maçı, kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 20 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan hafta Alima Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti unuttuklarını, artık önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un iyi bir ekip olduğunu belirten Tankut, "Ligdeki takımların yarısı yarısı şampiyonluğa, yarısı kümede kalmaya oynuyor. Ortada bu kadar zorlu ve ilginç bir durum var. Hedefimiz şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmak. Bu hedef doğrultusunda maçlara çıkıyoruz" diye konuştu.

Tankut, ligde kolay maç olmadığına dikkati çekerek, "Her takım her takımı yenebiliyor. Bunu defalarca gördük ki, puan tablosu da ortada. Kayseri Erciyesspor ile taraftarımızın önünde oynayacağız. Kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele. Taraftarımızın da desteğiyle, iç sahadaki maçlarda kayıp vermememiz lazım ki, hedefimize ulaşalım" ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar başladı

Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Kerim Zengin, Rıza Efendioğlu ve Ergün Teber katılmadı. İsmail Dinler ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Yeni Malatyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title