Haberler

Kardemir Karabükspor, Deplasmandaki "Puan Orucunu" Bozdu

Güncelleme:

Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Kardemir Karabükspor, deplasmandaki 5 maçlık hasrete aldığı bir puanla son verdi.

AHMET ÖZLER - Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu konuk olduğu Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Kardemir Karabükspor, deplasmandaki 5 maçlık hasrete aldığı bir puanla son verdi.

Son deplasman puanını sezonunun 31. haftasında konuk olduğu Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek alan Karabük ekibi, daha sonra ligde oynadığı 6 deplasman maçından da puan alamadı.

Sezona Fenerbahçe deplasmanıyla başlayan Kardemir Karabükspor, bu maçta 3-2 yenildi.

Ligin 3. haftasında Kasımpaşa deplasmanına giden Karabük ekibi, bu maçıda 2-1 kaybetti. İç sahada da çok iyi sonuçlar alamayan Karabük, 6. haftada Gaziantepspor ve 8. haftada Torku Konyaspor'a da 1-0'lık skorlarla mağlup olmuştu.

Bu sezonun 10. haftasında deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği beraberliğiyle puan orucunu bozan kırmızı-mavililer, ligde zor günler geçiriyor.

Bu sezon ligde oynadığı 10 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi alarak puan cetvelinde 17. sırada yer bulan Kardemir Karabükspor, evinde Beşiktaş ile oynadıktan sonra Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek.

Takıma takviye yapılacak

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıklar nediyle zor günler geçirdiklerini, ligin ikinci yarısında takıma takviye yapacaklarını söyledi.

Kadrolarındaki 7-8 futbolcunun sakatlandığını ve haftalarca sahalardan uzak kaldığını belirten Yolbulan, "Sakat oyuncularımız iyileştikçe daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Ligin ilk devresini alabildiğimiz bütün puanları alarak kapatmak istiyoruz. Devre arası transfer döneminde teknik heyetin istekleri doğrultusunda transfer yapacağız. Ligde hak ettiğimiz yerde olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Yolbulan, taraftarların zor günlerde takımın yanında olması gerektiğini, güzel günlerin kısa sürede geri geleceğini kaydetti. - Karabük

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Yolbulan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title