Haberler

Karadeniz Off Road Yarışları SAMSUN

Karadeniz Off Road Yarışları SAMSUN

Karadeniz Off-Road Yarışları - SAMSUN

Karadeniz Off-Road Yarışları

- Vezirköprü Off-Road Külübü'nce Kunduz Yaylası'nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Karadeniz Off-Road Yarışları"nda 28 arazi aracı yarıştı. Yarışlarda 37'şer puan toplayan Erol Moral ile Ahmet Karaca birinciliği paylaştı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesi Off-Road Külübü tarafından Kunduz Yaylası'nda bu yıl 4'üncü düzenlenen "Karadeniz Off-Road Yarışları"nda özel olarak hazırlanan pakurda 28 arazi aracı yarıştı.

Motor gücüne göre 6 farklı kategoride düzenlenen yarışlarda sporcular 2.5 kilometrelik parkurda zor doğa şartları ile mücadele etmeye çalıştı. Yarışma sırasında bazı sürücüler, zorlu parkurda tekerleklerini yerden kesti. Parkurları adeta uçarak geçen araçlar, izleyicilere büyük heyecan yaşattı.

Vezirköprü Off-Road Kulübü Basın Sözcüsü Orhan Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya Türkiye'nin her yerinden çok sayıda arazi aracı tutkunun katıldığını söyledi.

Yarışmacıların Kunduz Yaylası'nda doğa koşullarıyla mücadele ettiğini belirten Aydoğdu, "Off-road yarışları için Vezirköprü çok güzel bir yer. Bu yıl 4'sünü düzenlediğimiz yarışmada 28 arazi aracı yarıştı. 2 etap halinde yapılan yarışmada zorlu parkurları ilk etapta sadece 19 araç tamamlayabildi. İkinci etapda yarışan 19 araçtan da birçoğu yarışmayı tamamlamadı" dedi.

Yarışlarda 37'şer puan toplayan Erol Moral ile Ahmet Karaca birinciliği paylaştı.

-karadeniz

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Karaca Vezirköprü Karadeniz Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title