Haberler

Karabükspor'da Yeni Transferler İmzayı Attı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Antalyaspor’dan Osman Çelik, Medipol Başakşehir’den Murat Akın ve Steau Bükreş’ten Romen forvet Gabriel Cristian Iancu ile resmi sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Antalyaspor'dan Osman Çelik, Medipol Başakşehir'den Murat Akın ve Steau Bükreş'ten Romen forvet Gabriel Cristian Iancu ile resmi sözleşme imzaladı.

Süper Lig'den düştükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren kırmızı-mavili ekip transferin son gününde çalışmalarını tamamladı. Hikmet Feridun Tankut Tesisleri'nde Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül ve Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül'ün de hazır bulunduğu imza töreninde Murat Akın ile 2 yıllık, Gabriel Cristian Iancu ile de bir yıllığına kiralık olarak resmi sözleşme imzalandı. Antalyaspor'dan alınan Osman Çelik ile de Ankara'da bir yıllık kiralık olarak imza atıldı.

Tesislerde yapılan imza töreninin ardından konuşan Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, "Transferin son gününde Başakşehir'den Murat Akın ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Murat kendini ispatlamış bu ligin en iyi oyuncularından biri. Bize de katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Futbolcu Murat Akın ise, "Karabükspor'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu sene hedef belli ve o hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Bana verilen sorumluluğu iyi biliyorum" ifadesinde bulundu.

Steau Bükreş formasi giyen Romen forvet Gabriel Cristian Iancu ise sağlık kontrolünün ardından 1 yıllığına kiralık olarak resmi sözleşmeye imza attı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Başakşehir Murat Akın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title