Haberler

Karabükspor'da Tur Sevinci

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, küçük bir kentin Avrupa'da büyük ses getirmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

45 yıllık tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele eden Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Mustafa Yolbulan, küçük bir kentin Avrupa'da büyük ses getirmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Lig 3. Ön Eleme maçında Norveç'in Rosenborg takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak deplasmanda gol avantaj konumunda olan Karademir Karabükspor, Play-off'lara kalan taraf oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, tur atladıkları için çok heyecanlı, mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Böyle küçük bir kentin Avrupa'da büyük ses getirmesinin gururunu yaşıyorum. Ne diyeceğimi inanın bilmiyorum. Tolunay hocamızı ve 90+5 dakika can siparane savaşan futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. İnşallah devamı gelir. Bu aşamadan sonra karşımıza kim çıkarsa çıksın gruplara kalmak için mücadele edeceğiz. Türkiye'ye ve Karabük'ümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TFF'DEN KUTLAMA

Rakibi ile 1-1 berabere kalarak bir üst tura yükselen Kardemir Karabük'a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tebrik mesajı gönderdi.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Kardemir Karabükspor, 3. eleme turunda Norveç'in Rosenborg takımını eleyerek Play-off aşamasında mücadele etme hakkı kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Kardemir Karabükspor'u tebrik eder, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu müsabakalarında başarılar dileriz" denildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Yolbulan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title