Haberler

Karabükspor Başkanı: "Çıkışımızı Sürdürmek İstiyoruz"

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, "Bursaspor'u yenerek ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, " Bursaspor'u yenerek ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Başkan Nevzat Şahin, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Kolay bir maç olmayacak ama biz kendi oyunumuzu sahada ortaya koyarsak seyircimizin desteğiyle de bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. Taraftarlarımızı da bu maça bekliyorum. Bu maçta 12'inci adamın desteği çok önemli" diye konuştu. Karşılaşmanın güzel bir maç olacağını ifade eden Başka Şahin, şöyle devam etti:

"Kazanan tarafın takımımın olmasını istiyorum. Son haftalarda çıkış içerisinde olan hızlı ve oyun tarzı birbirine benzeyen iki takımın müsabakası olacak. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maç ve kazanmak istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz."

Geçen hafta oynadıkları Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman'la oyuncusu Lua Lua'nın maçtan sonra yaşadığı olaya da değinen Başkan Nevzat Şahin, bu konuda şunları söyledi:

LUA LUA'NIN CEZA KURULUNA VERİLMESİ

"Lua Lua, tedbirli olarak ceza kuruluna verildi. Bizden de savunmamız istendi. Savunmamızı maç görüntüleriyle beraber hazırlıyoruz. Disiplin Kurulu'nda görüşülecek ve oradan çıkacak sonuca göre hareket edeceğiz. Ne yapacağımıza karar vereceğiz. Biz Lua Lua'nın suçlu olduğuna inanmıyoruz. Bir tahrik sonucunda bu vaziyete geldiğine inanıyoruz."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şahin Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title