Haberler

Sahada kalp krizi geçiren Bas Dost, futbola ara verdi

Güncelleme:

Hollanda Ligi ekiplerinden NEC Nijmegen'de forma giyen 34 yaşındaki futbolcu Bas Dost, AZ Alkmaar maçında sahada kalp krizi geçirmesinin ardından futbola ara verdiğini açıkladı.

Hollanda Ligi ekiplerinden NEC Nijmegen'de forma giyen Bas Dost futbola ara verdi. 34 yaşındaki futbolcu, AZ Alkmaar maçında kalp krizi geçirmişti.

KALP KASINDA İLTİHAP VAR

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan futbolcu, "Çok sayıda test yaptırdım. Doktorlar, kalp kasımda iltihap olduğunu söylediler. Sahada başarılı bir şekilde hayata döndürüldüğüm için çok şanslıydım. Nijmegen ve AZ Almaar doktorlarına minnettarım. Testler önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu durumdan tamamen kurtulmam için dinlenmem gerekecek. Bu dinlenme sonrası geleceğim hakkında daha fazla fikir sahibi olacağım. Şimdilik futbola ara veriyorum. Bundan sonraki zamanımı ailemle geçireceğim. Umarım herkes buna saygı duyar" dedi.

NE OLMUŞTU?

34 yaşındaki golcü futbolcu geçen hafta oynanan AZ Alkmaar-NEC Nijmegen maçında kalp krizi geçirmiş ve hastaneye saldırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Az Alkmaar Kalp Krizi Nijmegen Bas Dost Hollanda Sağlık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title