Haberler

Kaf-kaf'ta Rota Avrupa

Karşıyaka’yı Spor Toto Süper Lig’e çıkarmak için harekete geçen ünlü iş adamı Erdal Acar, transfer konusunda sportif direktör Recep Çetin’e tam yetki verdi.

Karşıyaka'yı Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için harekete geçen ünlü iş adamı Erdal Acar, transfer konusunda sportif direktör Recep Çetin'e tam yetki verdi. Türkiye'den Gosso ve Gekas'ı listesine dahil eden Çetin, rotasını Avrupa ülkelerine çevirdi.

Karşıyaka'da başkanlığa Ali Erten'in seçilmesinin ardından resmen harekete geçen ünlü iş adamı Erdal Acar, Süper Lig'e çıkacak kadroyu kurmak için çalışmalara başladı. Yeşil-kırmızılı kulüp için 10 milyon liralık transfer bütçesi belirleyen Acar, sportif direktör Recep Çetin'e ise transfer konusunda tam yetki verdi. Oyuncu izlemek üzere Avrupa seferine çıkacak olan Çetin, ilk etapta Hırvatistan, Almanya ve Hollanda'ya gidecek. Çetin'den gelecek rapor doğrultusunda dış transfer tamamlanacak.

GEKAS VE GOSSO LİSTEDE

Karşıyaka'nın Gençlerbirliği'nin önliberosu Jean Jacques Gosso ile ilgilendiği belirtilirken, Yunan golcü Teofanis Gekas'ın da transfer listesinde olduğu kaydedildi.

ACAR'DAN TAKIM OTOBÜSÜ

Erdal Acar'ın kadroya önem verdiği kadar takımın çalışma şartlarına da önem verdiği ve bu nedenle Avrupa standartlarında bir takım otobüsü hazırlattığı öğrenildi. Oyuncuların rahat etmesi adına her türlü konforun düşünüleceği takım otobüsü, görünüşüyle de rakipleri kıskandıracak. Önümüzdeki sezon için formalar ise büyük ihtimalle Nike tarafından hazırlanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Çetin Erdal Acar Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title