Haberler

Juventus'lu Chiellini: Melo'nun Atılmaması Skandal

Güncelleme:

Juventus forması giyen Giorgio Chiellini, 0-0 sonuçlanan Inter karşılaşmasında, Felipe Melo'nun oyundan atılmamasını 'skandal' olarak nitelendirdi.

Juventus'un İtalyan futbolcusu Giorgio Chiellini, Inter maçının ardından eski takım arkadaşı Felipe Melo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"MELO'NUN ATILMAMASI SKANDAL"

Chiellini, maçta ilk 11'de forma giyen ve 8. dakikada gördüğü sarı kartın ardından sert hareketlerini sürdüren Melo'ya, hakem Paolo Valeri tarafından müsama gösterildiğini savundu. Brezilyalı futbolcunun Juventus'ta forma giydiği dönemde de arasının iyi olmadığı bilinen Chiellini, "Melo'nun oyundan atılmaması tam anlamıyla skandal " dedi.

HİÇBİR ZAMAN SEVİLMEDİ

İtalyan gazetesi Tuttusport, Melo'nun Torino ekibinde oynadığı dönemde de taraftarlar tarafından sevilmediğini ve 32 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarıyla hiçbir zaman yakınlık kurmadığını yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Giorgio Chiellini Felipe Melo Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

adamgibiadam:

volkanın kulağındaki delikten topu geçiren kahraman

14
8
yanıtYanıtla
adamgibiadam:

kulağı delik küpeli volkan ve boyu bir arpacık emre nin aklı çıkardı melodan

12
10
yanıtYanıtla
adamgibiadam:

melo feneri çok sever. hele bide kulağı delik küpeli volkanı

6
5
yanıtYanıtla
ORASI İTALYA ORADA ADAMI OYARLAR:

BU SAHIS TÜRKİYEDE HAKEMLERE ETMEDİĞİ HAKARET YAPMADIĞI ZULÜM KALMADI AMA BİZİM KORKAK HAKEMLERİMİZ KOCA SEZON BOYUNCA BU SAHISA TEK KIRMIZI KART GÖSTEREMEDİLER BU SAHISIN TÜRKİYEDE RAKİP FUTBOL TAKIMLARININ BASKANLARINA SEYİRCİLERİNE ETMEDİĞİ HAKARET KALMADI TFF BASKANININ ELİNİ SIKMAYARAK ÜLKEMİZE HAKARET ETTİ RAKİP TAKIM OYUNCULŞARINI VE SEYİRCİLERİNİ SÜREKLİ PROVAKE ETTİ ŞİMDİ EGER YAPABİLİYORSAN İTALYA FUTBOL FEDERASYONU BASKANININ ELİNİ SIKMA İTALYAN HAKEMLERİNE DAYILIK YAP BÖYLE KIRMIZIYI

6
5
yanıtYanıtla
GFB:

FENER VE BJK TARAFTARININ KORKUSUNDAN İSTANBUL DIŞINDA EV TUTAN KEDİ DEĞİLMİ BU?

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title