Haberler

Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi!

Güncelleme:

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya'ya konser için gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e üzerinde isminin yazılı olduğu ve Antalya'nın plaka kodu olan 07 numaralı forma hediye etti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, konser vermek için Antalya'ya gelen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e üstünde isminin yazdığı forma hediye etti. Jennifer Lopez, hediye edilen formaları ailesine giydirdi.

TWİTTER'DAN YAYINLADI

Antalyaspor Kulüp Başkanı Öztürk, sahibi olduğu otelde sahne alan ünlü sanatçıyla konserden sonra bir araya geldi. Ali Şafak Öztürk'ün, Lopez'e üzerinde şarkıcının ismi yazılı Antalya'nın plaka kodu 07 numaralı forma hediye ettiğini fotoğraflar Antalyaspor'un resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi!

Öztürk daha sonra kendi sosyal medya hesabından aynı fotoğrafları, "Jennifer Lopez de #BizAntalyasporuz dedi. Antalya haritalı formamızı ailesine giydirdi" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Şafak Öztürk Jennifer Lopez Antalyaspor Antalya Haberler

500

Yorumlar (29)

bugra:

ne mutlu size. büyük başarı

3
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

BAŞKAN O FOTODA OLMAMALIYDI. . . REKLAM İYİDİR, ŞEHİR DE FAYDA GÖRÜR AMA SEN ÇIKMA FOTODA. . . DİREKT TARAFTARLA MUHATAPSIN TARAFTAR BU İŞLERİ SEVMEZ. . . TARAFTAR GRUPLARIYLA SAMİMİ OLMADAN TRİBÜNLERİ ARKAYA ALMAK LAZIM

1
3
yanıtYanıtla
sefa - urfa:

klasik türk hareketleri. . her gavura saçmasapan hediyeler vermek. sokakta gariban avucunu açsa para vermezler. . kadının da çok umrundaydı sizin formanız. . şimdiye vermiştir hizmetçilerine yer paspası olmuştur o forma ahahahahahahaha

3
1
yanıtYanıtla
URFALIYAAAA:

gözlerinde amma da büyüttüler bu kadını. dinden imandan çıkarır insanı.

yanıt1
yanıt1
EMEKÇİ:

kroluğun böylesi :D

2
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞII:

senin gibi ahlaksıza para verip israf edenlere yazıklar olsun. . dinimize uymayan israf haramdır. haram.

2
1
yanıtYanıtla
Kutadgu bülük:

Yav canım arkadaşım, değiştirsek artuk şu rumuzu? Ne bileyim kuzeyin elemanı olur, kuzeyin adamı olur, kuzey kutpu olur... Kaldırsak artık şu uşak lafını? Vallahi uyuz oluyorum. Bak şu uşağı değiştir, söz her yorumuna beğeni vereceğim!!!

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN ADAMII:

KUTADGU BÜLÜK. . değiştirdim kardeş tamam. söz. bundan sonra böyle. senin yorumlarını da zaten beğenerek takip ediyordum kal sağlıcakla ailenle inşallah hayırlı bayramlar

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN ADAMII:

KUTADGU BÜLÜK. . . . UŞAK rumuzu yok artık. söz. bundan sonra yeni rumuz KUZEYİN ADAMI var. . olanları da unutalım tatlı bir çekişme diyelim hakaret olmadan. . yaşımız da ilerledi. haydi ailenle hayırlı bayramlar sana. . ALLAH A emanet ol.

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN SESİİ:

KUZEYİN SESİİ yeni rumuzdur. isimdir. saygılarımla. . hayırlı bayramlar herkese. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title