Haberler

Jandarma, Osmanlısporlu Caner Arıcı'yı Gözaltına Aldı

Güncelleme:

Jandarma, "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan dolayı aranan Osmanlısporlu futbolcu Caner Arıcı'yı, takımın kamp yaptığı Bolu'da gözaltına aldı.

Gelecek sezon Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Osmanlıspor, sezon hazırlıkları için kamp yapmak üzere Bolu'ya geldi. Osmanlıspor teknik heyeti ve futbolcular Karacasu Beldesi'nde bir otele yerleşti. Futbolcuların otele TC Kimlik numaraları ile girişleri yapıldığı sırada, sağ bek oyuncusu Caner Arıcı hakkında 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak' suçundan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

"TRAFİK CEZASI VAR, ONU ÖDEMEMİŞTİM"

Otel görevlileri durumu jandarmaya haber verirken jandarmanın gözaltına aldığı futbolcu Caner Arıcı ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Üzerinde antrenman formasıyla adliyeye getirilen Arıcı kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Trafik cezası var onu ödememişim' dedi.

Arıcı, ifadesinin ardından kampa geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Arıcı Jandarma Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

DUYARLI:

EDİN ARKADAŞLAR, NEREDE MAKAS ATAN KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN TRAFİĞİ ALTÜST EDEN HIYARLARI GÖRÜRSENİZ İHBAR EDİN. VİDEOYA ÇEKİN BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ VARSA WATSAPP İHBAR HATTINA YOLLAYIN İNANIN KAALE ALIYORLAR İŞLEM YAPIYORLAR. MAKAS ATAN Bİ HIYARI TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE ÇIKARTTIM 1 VİDEO İLE.

7
0
yanıtYanıtla
kral alex:

BI TOPCU DAHA VARDI INSANA BENZEMEYEN UZUN SAKALLI BI TANESI ONUDA ALIN İÇERIYEE

3
4
yanıtYanıtla
CONI:

ahah osmanli onlar ya dokunulur mu :D

2
3
yanıtYanıtla
Kurdoğlu müslihiddin:

Yazıklar olsun mustafa kemal atatürk ne demiş ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklisini severim demiş bizim futbolcularda tam tersi cebine para girince kendini kaybedip bir halt zan ediyor adalet varsa ehliyeti elinden alinip gereken yapılmalı böyle zibidilerin yüzünden hayatlar sönüyor

4
0
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

bu herif hep garip garip olaylarla haber oluyor.

2
0
yanıtYanıtla
zion:

jandarma spor olsun diye arama kararı almış diyorsun, !trafikte değil ama başka mecrada kendisini kes zarar ver hatta öldür önemli değil ama trafikte başkalarını tehlikeye atıyorsan senin ölmen de önemsiz ama diğerlerine vereceğin kıldan tüyden bile olsa vereceğin zarar çok daha önemli. memleket olarak her alanda cahiliz cehalet kol geziyor, bu ülke eğitim seferberliği ile bir yere varabilir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title