Haberler

İzzet Ünver: Halkbank ile mantalitemiz örtüşüyor

Güncelleme:

Voleybol AXA Efeler Ligi takımlarından Halkbank'ın Fenerbahçe Parolapara'dan transfer ettiği İzzet Ünver, başkent ekibiyle "mantalitelerinin" örtüştüğünü söyledi.

Voleybol AXA Efeler Ligi takımlarından Halkbank'ın Fenerbahçe Parolapara'dan transfer ettiği İzzet Ünver, başkent ekibiyle "mantalitelerinin" örtüştüğünü söyledi.

???????Mavi beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, milli smaçör ile Gençlik Parkı'nda yapılan söyleşisine yer verildi.

Voleybola 2005 yılında Es Spor'da başlayan 5 yıl sonra Fenerbahçe'ye geçen ve 2009'da tüm kategorilerinde forma giydiği sarı lacivertli kulübün A takımına yükselen İzzet Ünver, Beşiktaş, Çevre Gücü, Maliye Milli Piyango'da forma giydi.

Fenerbahçe'de geçen 10 yılın ardından sezon başında Halkbank'a transfer olan İzzet, Fenerbahçe eğitim kurumlarının ardından, Marmara Üniversitesi BESYO'da lisans, Fenerbahçe Üniversitesi Egzersiz ve Hareket Eğitimi bölümünde ise yüksek lisans programını tamamladı.

Voleybol ile eğitim hayatımı bir arada götürmeye çalıştığını dile getiren İzzet Ünver, "Türkiye'de eksikler, eğitim ile sporun bir arada götürülmesinde zorluklar çıkarsa da ikisini bir arada iyi yürütenlerdenim. Amacım bu durumun yapılabilir olduğunu göstermekti. Bunu devam ettirmek istiyorum. Bir sonraki hedefim doktora yapmak. Çözüm aslında biraz da özveride." değerlendirmesini yaptı.

"Halkbank hizmet etmek ayrıcalık"

Milli smaçör, Halkbank'ın sporcuya tüm imkanları üst düzeyde sunduğunu belirterek, "Türk erkek voleybolunu yurt dışında en iyi temsil eden kulüplerin başında geliyor. Bu durum, benim voleybol görüşümle, mantalitemle örtüşüyor. Hedeflerimiz doğrultusunda mücadele etmekten onur duyuyor, keyif alıyorum." dedi.

"Hedefi yarıştığı her kulvarda şampiyonluk olan Halkbank'a hizmet etmek bir ayrıcalıktır." ifadesini kullanan İzzet Ünver, geniş ve kaliteli bir kadro yapısına sahip olduklarını, teknik ekiple birlikte hedefler için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Tüm kulvarlarda başarılı olmak istediklerini vurgulayan İzzet Ünver, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ülkemizi Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda temsil edeceğiz. Bu durum bizim için onurlandırıcı. Umarım ilk Türk takımı olarak katıldığımız bu yeni kulvardan madalya ile döneriz. AXA Sigorta Efeler Ligi'nin kalitesi geçen yıllara oranla yükseldi. Filenin Efeleri'nin yurt dışında gösterdiği üst düzey mücadele, dünyanın birçok ünlü voleybolcusunu Türkiye'ye çekti. Kadromuzdaki smaçörlerin kaliteleri dünya ölçeğinde. Umarım takımımız ve ülke voleyboluna çok katkı sağlayacaklar. Şüphesiz, bu da bizi ileriye götürür. Rekabet ortamı da bizi güçlü kılacaktır."

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Halkbank Voleybol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title