Haberler

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Milli Kadın Basketbol Takımı'nın maçlarının İzmit'te oynanmasını istiyor

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın İzmit'te Slovakya ile oynadığı maçta halkın ilgisine dikkat çekerek, bütün milli maçların İzmit'te oynanmasını istediklerini söyledi. Başkan Hürriyet, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na çağrıda bulundu.

- Fatma Kaplan Hürriyet'ten Hidayet Türkoğlu'na çağrı

"Bütün milli maçların İzmit'te oynanmasını istiyoruz"

KOCAELİ - A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın İzmit'te Slovakya ile oynadığı karşılaşma sürecinde ev sahipliği yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet halkın maça olan ilgisine dikkat çekerek, "Bütün milli maçların İzmit'te oynanmasını istiyoruz" dedi

Süper Lig'de kadın basketbol takımıyla mücadele eden, takımın oyuncusu ve başantrenörü milli takımda görev yapan İzmit Belediyespor'un en büyük destekçisi olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bütün milli maçların İzmit'te oynanmasını isteyerek Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na çağrıda bulundu. Başkan Hürriyet, "Bugün çok güzel bir gün. Milli takımımızı ağırladık. Böyle bir maça ev sahipliği yapmak bizim için çok kıymetli. Özellikle İzmit Belediyespor kadın takımımızın kentte oluşturduğu hava, başarıları, kentin müthiş sahiplenmesiyle birlikte federasyondan hep milli maçlardan bir tanesini İzmit'e almasını rica ediyorduk. Çok şükür geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de bir maçın İzmit'te oynanması mümkün oldu. Biz de ev sahipliği yapıyoruz. Ciddi bir çağrı da yaptık. Ki halkımızın bu maçlara ilgisini, salon sporlarına olan ilgisini de biliyoruz. Salon gösteriyor ki bu heyecanı en yürekten, en güzel şekilde halkımız paylaşıyor. Müthiş bir kalabalık müthiş bir heyecan var. Biz tabii bu maçta daha da gururlu ve mutluyuz. Hem başantrenörümüz Fırat Okul, hem de sporcumuz Ayşe Cora da milli takımda görev alıyor. Bizim için ayrı gurur. Daha keyifle izliyoruz. Takımız da başarılı maç çıkardı. Bu da çok güzel.

"Bütün maçların burada oynanmasını istiyoruz"

Buradan sayın federasyon başkanımıza, sayın Hidayet Türkoğlu'na da özellikle mesaj göndermek istiyorum. Salonu ve İzmit'in sahiplenmesini görüyorsunuz. İzmit'in basketbola ve kadın takımlarına olan ilgisini de herkes görüyor. Böylesine muhteşem bir atmosfer. Biz bütün maçların burada oynanmasını istiyoruz. Bu konuda herkese destek vermeye, sahip çıkmaya hazırız. Özellikle kadın basketbol olması, bizim de İzmit Belediyespor kadın basketbol takımının başarıları ortada. O yüzden de buradaki ilginin de sebebi çok büyük. İnşallah İzmit daha fazla milli maçlarda tercih ediliriz. Ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Kentimize sahiplenmeleri için teşekkür ediyoruz. Takımımıza büyük başarılar ve yolun sonunda şampiyonluk diliyoruz" sözlerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatma Kaplan Hürriyet Hidayet Türkoğlu Basketbol Slovakya Hürriyet Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title