Haberler

İzmir Derbisinden Gol Sesi Çıkmadı

Bank Asya 1. Lig'de Altay ile Karşıyaka Derbi Maçta Karşı Karşıya Geldi. 90 Dakika Boyunca Taraflar Gol Atamayınca, Maç Başladığı Gibi Golsüz Sona Erdi.

Bank Asya 1. Lig'de Altay ile Karşıyaka derbi maçta karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca taraflar gol atamayınca, maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Derbide 1'er puana razı olan iki İzmir ekibi, taraftarlarını memnun edemedi. Maçtan sonra açıklama yapan Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, derbiye yakışan bir maç olmadığını belirterek, geçen hafta deplasmanda kazandıkları 3 puanın önemini şu an daha iyi anladıklarını söyledi. Önlerinde üç zorlu deplasman maçı olduğunu hatırlatan Uçar, "Oynayacağımız ekipler, yenebileceğimiz güçte. Hedefimiz, bu deplasman maçlarından en iyi neticelerle dönmek. Bu maça baktığımızda oyunun ikinci yarısında daha etkili

olan taraf olmamıza rağmen, son vuruşlarda etkili olamadık. Bunu düzelteceğiz inşallah. Yeni oyuncularım da takıma olumlu katkılar sağladı. Daha iyi olacaklardır. Biz ilk altıyı telaffuz etmiyoruz. Oynayacağımız üç deplasman maçı, bizim ligdeki hedefimizi belirleyecek" dedi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, "Kazanmak için sahaya çıktık. Ofansif ağırlıklı bir kadro ile sahadaydık. Ancak ilk yarının son 15 dakikası hariç, istediğimiz oyunu bir türlü ortaya koyamadık. Çok fazla gol pozisyonu olan bir maç değildi. Ligin ilerleyen haftalarında kaybettiğimiz puanları arayacağız" diye konuştu.

(FH-YK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title