Haberler

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı Bakan Bak'ı Kabul Etti

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hırvatistan'da düzenlenen LEN Challenger Kupası'nda şampiyon olan İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı'nı kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hırvatistan'da düzenlenen LEN Challenger Kupası'nda şampiyon olarak tarihi başarı elde eden İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı'nı kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, bakanlık merkez binada gerçekleştirilen kabulde Osman Aşkın Bak, Challenger Kupası'nın kazanılmasından dolayı sporcuları tebrik etti.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı'nın başarısının gurur verici olduğunu vurgulayan Bakan Bak, "Sutopu branşında bir ilki gerçekleştirerek ülkemize Challenger Kupası'nı getirdiniz. İmkan verildiğinde sporcularımızın neleri başarabileceğini kanıtladınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Gençler ve çocuklar için rol model oldunuz. İnanıyorum ki kazandığınız kupa, ülkemizde sutopuna ilgiyi daha da artıracaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonraki hedeflerinizi gerçekleştirmenizde, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak desteğimiz her zaman devam edecek." ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları da Türkiye'ye kupayla döndükleri için mutlu olduklarını dile getirerek, desteklerinden dolayı Bak'a teşekkürlerini iletti.

Sporcularla sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, daha sonra oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

İzmir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Osman Aşkın Bak Hırvatistan Gençlik İzmir Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title