Haberler

İtalyan golcü Mario Balotelli, yeniden Beşiktaş'ın gündeminde

Güncelleme:

Önümüzdeki sezon için Burak Yılmaz'dan doğan boşluğu henüz dolduramayan ve Cyle Larin'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, İtalyan forvet Mario Balotelli'yi yeniden gündemine aldı. Balotelli'nin LA Galaxy ya da Beşiktaş'a transfer olabileceği ileri sürüldü.

Kaybedilen PAOK maçında Cyle Larin'in beklentilerin uzağında kalması nedeniyle Beşiktaş, forvet çalışmalarına hız verdi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş için dünyaca ünlü Marca Gazetesi'nde flaş bir habere yer verildi. Siyah beyazlıların kısa süre önce veto ettiği dile getirilen Mario Balotelli'nin, siyah beyazlıların listesine yeniden girdiği ve anlaşmanın yakın olduğu iddia edildi.

YA ABD YA BEŞİKTAŞ

Brescia ile yollarını ayırmasının ardından Balotelli, Beşiktaş ile flörtünü hızlandırırken, siyah beyazlılarla uzlaşma sağlayamamıştı. Marca'nın aktardığı bilgilere göre İtalyan golcü, kendisine talip olan ABD ekibi LA Galaxy ya da Beşiktaş'tan birine kısa süre içinde transfer olması bekleniyor.

161 GOL ATTI

Kariyeri boyunca 398 profesyönel müsabakada rol alan Baloelli, 161 gole imza atarken 34 asist üretmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Beşiktaş Marca Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

CORÇ:

beşiktaşa ronaldo vs. all star takım kur yinede iflah olmaz. Sergen sergen dediler. Gördük performansını. Tırtttttttttttttttttttttt. Yunana''da yenildiler. Şu atıştığımız dönemde bari berabere kalsaydınız adamlar makara yaptılar bizle dalge geçtiler. ayıp ayıp. Beşiktaş KÜME

2
4
yanıtYanıtla
:

Yav sen nedıyosun bı kac kelıme ogrenmıssın onuda burda mı yazıyosun

yanıt0
yanıt1
hulusi:

çebi ve yönetim istifa. rezil ettiniz Beşiktaşı.dahada geç olmadan çek git

0
5
yanıtYanıtla
hulusi:

çebi ve yönetim istifa. rezil ettiniz Beşiktaşı.dahada geç olmadan çek git

0
5
yanıtYanıtla
hulusi:

çebi ve yönetim istifa. rezil ettiniz Beşiktaşı.dahada geç olmadan çek git

0
2
yanıtYanıtla
ŞİFO:

İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRAMI HARİKA BİR YÖNETİMİMİZ VAR

2
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

BU SAATTEN SONRA GELİRSE EKİME KADAR

2
0
yanıtYanıtla
balotelli:

disiplinsiz problemli diye adı çıkmış hayatınız boyunca çocukluktan itibaren bulunduğunuz her ortamda siz ırkçılığa maruz kalıp sürekli dışlansanız nasıl olurdunuz acaba türkiyeye gelirse bu adam ilk defa dışlanmayacak ilk defa ırkçılığa uğramayacak ilk defa insan olduğunu hissedecek burada bir şansı hakkediyor

2
0
yanıtYanıtla
MANTIK:

Avrupa da oynayan tek siyahi oyuncu Balotelli mi? Komik olmayın isterseniz bu adamın kendisi sorunlu

yanıt1
yanıt0
IHTIYAR:

Sıktınız laa, her yıl aynu isimler looo

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title