Haberler

Galatasaraylılar, Ali Palabıyık'ı havaalanında sıkıştırdı! Ağzından çıkan cümleler çok konuşulur

Güncelleme:

Galatasaray-Alanyaspor maçındaki kararları tartışma konusu olan hakem Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Basel-Zalgiris maçını yönetmek için İsviçre'ye giderken havaalanında sarı-kırmızılı taraftarlarla karşılaştı. Olayın görüntüsü sosyal medyaya düşerken Palabıyık'ın "Evet hatalı kararlar verdim, özür dilerim." dediği iddia edildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Mücadele sonrası hakem Ali Palabıyık'ın kararları sarı-kırmızılıların tepkisini çekerken, İsviçre'de olay bir karşılaşma yaşandı.

"EVET HATALI KARARLAR VERDİM"

Bir grup Galatasaray taraftarı, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Basel-Zalgiris maçını yöneten Ali Palabıyık ile İsviçre'ye giderken havaalanında karşılaştı. O anlara ilişkin görüntü sosyal medyaya yansırken Palabıyık'ın taraftarlara, "Evet hatalı kararlar verdim, özür dilerim." dediği öne sürüldü.

İsviçre yolunda olay karşılaşma! Galatasaraylılar, hakem Ali Palabıyık'ı havaalanında sıkıştırdı

PALABIYIK'I HEDEF ALMIŞLARDI

Galatasaray'da Alanyaspor maçı sonrası hakem Ali Palabıyık'a sert tepki gösterilmişti. Başkan Dursun Özbek, Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası Palabıyık'ı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

İsviçre yolunda olay karşılaşma! Galatasaraylılar, hakem Ali Palabıyık'ı havaalanında sıkıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (2)

Hüseyin Civelek:

Ne ipinden bahsediyon ya.kötü oynayın suçlu herkes.iyi değilsiniz kabul edin işte.

13
34
yanıtYanıtla
muzaffer yanıkkollu:

Aryık maçları seyretmez olduk tff nin ve mhk nin bu sene galatasaray şampiyon olmasın diye galasarayın ipini masada çekmişler bu kadar hakem hatasının galatasaray maçlarında yaşanması normal değil o yüzden maçlara bakmaya gerek yok bu yıl futbol için şaibeli bir yol olduğu tarihe geçecek

28
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title