Haberler

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar - Yaz yarış sezonu başlıyor

Güncelleme:

Şampiyonların belli olacağı İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yarış şöleninin startı yarın verilecek. Gazi Koşusu ise bu yıl 30 Haziran Pazar günü yapılacak.

Şampiyonların belli olacağı İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yarış şöleninin startı yarın verilecek. Gazi Koşusu ise bu yıl 30 Haziran Pazar günü yapılacak.

Türk atçılığının en önemli yerlerinden olan Veliefendi Hipodromu'nda, İlkbahar - Yaz yarış sezonunda start veriliyor. 93 yarış gününü kapsayan sezonun açılışında ilk kez koşacak yeni taylar ve Gazi Koşusu adaylarının boy göstereceği safkanların katılacağı 10 koşulu bir program yapılacak.

Günün önemli mücadeleleri ise Gazi Koşusu adaylarının sahneye çıkacağı Orhan Meker ve Ergin Talay Koşuları olacak. 3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1400 metre mesafeli handikaper Orhan Meker adına düzenlenecek koşu saat 16.00'da, yine 1400 metre çim pistteki merhum Ergin Talay'ın anılacağı koşu da saat 17.00'de başlayacak.

2024 yılı Orhan Meker Koşusu'nda start alacak 13 safkan şöyle:

"Warrior Lion, Zizka, Perfect Player, Dawn Runner, Dragon Flame, Majestic Endeavour, Arasın Aslanı, Kando, Proteus, Adige Perit, Oppenheimer, Febris ve Neon Noir."

Bu yılki Ergin Talay Koşusu'nda ise Festival Fever, Al Tan, Blue Sunset, Ice Bear ve Myboytomo isimli safkanlar start alacak.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar - Yaz yarış sezonunda, bölünen koşular hariç olmak üzere 480'i çim ve 295'i sentetik olmak üzere toplamda 775 koşuda safkanlar birincilik için sahaya çıkacak. Bu koşuların 444'ünde safkan İngiliz atları, 331'inde safkan Arap atları start alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gazi Koşusu İstanbul Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title