Haberler

İspanyollar yazdı! Mesa, Galatasaray'a geliyor

Güncelleme:

İspanyol basını, Roque Mesa'nın Galatasaray'a geleceğini yazdı. 30 yaşındaki oyuncu, Sevilla ile son kez idmana çıkıp takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Galatasaray'da Fernando'nun Sevilla'ya transferinde takasta düşünülen Roque Mesa, İspanyol kulübüne veda etti. Marca'nın haberine göre 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sevilla'nın antrenmanından önce teknik direktör Lopetegui ve takım arkadaşları ile vedalaştı.

SEVİLLA İLE SON KEZ İDMANA ÇIKTI

Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Mesa, ardından son kez Sevilla antrenmanına katıldı. İspanyol futbolcunun ardından Galatasaray ile görüşme gerçekleştireceği ve Fernando takasında sarı kırmızılı kulübe gideceği belirtildi.

ROQUE MESA KİMDİR?

İspanya'da futbola Levante altyapısında başlayan Roque Mesa, sırasıyla Huracan, Tenerife ve Las Palmas formaları giydikten sonra tekrar Las Palmas'a döndü ve 2017'de İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea City'ye 12,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 1 sezonluk İngiltere macerasonun ardından Kiralık olarak Sevilla'ya geçiş yapan İspanyol orta saha, geçen sezon başında da 6 milyon euroluk bonservis bedeliyle Sevilla ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sevilla'da geçen sezon 49 maçta 3008 dakika oynayan 1,72'lik sağ ayaklı oyuncu, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Bu sezon Monchi'nin geri dönmesi ve yapılan transferlerin ardından Mesa da gözden çıkarıldı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Marca Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Yorumsuz:

Ben olsam bende gelirim vergi vermiyorsun ya o yüzden

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title