Haberler

İşitme Engelliler Spor Kulüplerinin Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme:

Ankara'da gerçekleştirilen toplantıda, işitme engelliler branşının Türkiye Voleybol Federasyonuna dahil olma süreci ve geleceğe yönelik planlamalar ele alındı.

"İşitme Engelliler Spor Kulüplerinin Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı" Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre, Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Kurum Avukatı Merve Burcu İlhan, İşitme Engelliler Erkek Milli Takımı Başantrenörü Osman Çarkcı ve kulüp temsilcileri katıldı.

Toplantıda, işitme engelliler branşının TVF'ye dahil olma süreci, Türkiye Şampiyonası'nın statüsü, sporcu lisans ve transfer talimatları ile geleceğe ilişkin planlamalar hakkındaki konular ele alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TVF Başkanı Üstündağ, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle hepimizin ortak paydası voleybolu geliştirmek, yaşatmak, ülkemizi gururlandırmak ve ülkemiz adına güzel işler yapmaktır. Bildiğiniz üzere işitme engelliler branşının Türkiye Voleybol Federasyonuna dahil olma süreci oldu. Bu süreçten önce de tarihi çok güzel başarılar elde ettiniz, bizleri her daim gururlandırdınız. Artık bir aradayız. Çıtamız çok yüksek. Çok daha büyük başarılara sürdürebilir bir şekilde imza atmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Voleybol Türkiye Ankara Spor Engelliler Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title