Haberler

Inter Miami'nin sahibi David Beckham, G.Saraylı Falcao'dan vazgeçmiyor

Güncelleme:

İngiliz efsanesi David Beckham'ın sahibi olduğu ABD ekibi Inter Miami, Galatasaray'da geleceği tartışılan Kolombiyalı forvet Radamel Falcao için devre arasında harekete geçmeye hazırlanıyor. Beckham'ın ısrarla takımında görmek istediği Falcao'nun adı daha önce de ABD ekibiyle anılmıştı.

Devre arasında ön libero ve forvet bölgelerine takviye yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, eldeki futbolculara gelen teklifler ise değerlendirme kararı aldı.

ABD ekibi Inter Miami, sarı kırmızılarda bonuslarla birlikte 7 milyon euroyu bulan maaşıyla takımın en çok kazanan ismi olan ancak sakatlıklar nedeniyle katkı sağlayamayan Radamel Falcao'ya, bir kez daha talip oldu.

Inter Miami'nin sahibi David Beckham, G.Saraylı Falcao'dan vazgeçmiyorDavid Beckham

DAVID BECKHAM ISRARCI

Uzun süredir Kolombiyalı golcüyü transfer etmek isteyen David Beckham'ın, devre arasında sarı-kırmızılıların kapısını çalması bekleniyor. Beckham'ın ısrarla takımında görmek istediği Falcao'nun adı daha önce de ABD ekibiyle anılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Galatasaray Miami Haberler

500

Yorumlar (4)

aa:

GS BU ADAMI SATIP MALİYETİNDEN KURTULMALI. . . . .

5
1
yanıtYanıtla
Sabri abi:

Gelmis geçmiş en ruhsuz en vurdumduymaz en gamsız en işe yaramaz topçu unvanına en büyük aday...

2
1
yanıtYanıtla
Yessss:

Bu adamı göndermek en az 15 milyon euro kar etmek demek. Peki gönderirsek ne kaybederiz. Bunun için kazandırdıklarına bakmak lazım lakin ben bişey göremiyorum. Good bye Falcao

2
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Geldiğinden beri gideceği konuşulmaya başlandı. Dünyanın havasını attılar, yanak fotoları çektirip şovlar yaptılar ama sıfıra sıfır elde var sıfır. O zaman bu adam kronik sakat diyenleri topa tutuyorlardı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title