Haberler

İngiliz taraftarlar, cinsel ilişki sırasında David Beckham'ı düşünüyor

Güncelleme:

İngiltere'de 2 bin kişinin katılımıyla yapılan "Cinsel ilişki sırasında hangi futbolcuyu düşünüyorsunuz?" anketinde David Beckham, ilk sırada yer aldı. Beckham'ı sıralamada Cristiano Ronaldo ile Harry Kane takip etti.

ABD ekibi Inter Miami'nin sahibi İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham, taraftarlar arasında cinsel ilişki sembolü olarak görülüyor.

İngiltere'nin her yerinden 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen "Cinsel ilişki sırasında hangi futbolcuyu düşünüyorsunuz?" anketinde 45 yaşındaki Beckham, ilk sırada yer aldı. Ankette Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ikinci sırayı alırken, en çok oy alan 3. isim ise Tottenham'ın golcüsü Harry Kane oldu.

MESSİ 5. OLDU, MESUT LİSTEYE GİREMEDİ

Lionel Messi, ilk 5'te yer alırken Barcelonalı diğer bir yıldız Gerard Pique ilk 10'a giremedi. Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ise 20 kişilik listenin dışında kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Haberler

500

Yorumlar (2)

AFYONLU:

DAVİD BECHKHAM İNGİLİZ ANKET İNGİLTEREDE YAPILMIŞ DÜNYADA YAPILSA RONALDO İLK SIRADA OLUR BÜYÜK FARK ATAR. HEM NİYE BÖYLE Bİ SAÇMA ANKETLE UĞRAŞMIŞLAR

4
0
yanıtYanıtla
Hüzünlü:

Sonrada yok evlilik sürmüyor, sadakat yok, güven duygusu yitirilmiş diye sitemde bulunuyor. Yav ne demek! en büyük aldatma düşünce ile yapılandır, sonra eyleme dönüşür. Özelini paylaştığın insan başkasını nasıl düşünür? Eğer ki aklınızdan çıkmayan kişi ile evlenemiyorsan, kimsenin hakkına girmeyin bekar kalın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title