Haberler

İngiliz Taraftar, Patates Kızartmasına 51 TL Ödeyince Çileden Çıktı

Güncelleme:

İngiltere'de Nottingham Forest taraftarları, Middlesbrough'la oynanan maçta kendilerine satılan ve üzerinde iki dilim peynir bulunan patates kızartmasına 51 TL ödeyince çileden çıktı.

İngiltere'de Premier Lig'in bir alt ligi olan Championship'te tarihi kulüplerden biri olan Nottingham Forest, deplasmanda Middlesbrough'yu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ancak galibiyetten çok konuk ekip taraftarlarına satılan yiyecek gündeme oturdu.

İngiliz Taraftar, Patates Kızartmasına 51 TL Ödeyince Çileden Çıktı

Fanatik'in haberine göre; bir Forest taraftarı, satın aldığı patatesin üstüne iki peynir diliminin konulduğu yiyeceğin fotoğrafını çekip, sosyal medyadan paylaştı ve altına da, "İşte Riverside stadında plastik tabaktaki peynirli patates. Fiyatı da 6.40 Pound (51 TL)!" ifadelerini kullandı.

Taraftarın paylaştığı patates kızartması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nottingham Forest Middlesbrough Komik - İlginç Spor Haberler

500

Yorumlar (110)

Düşünen Hıyar:

İngiltere ticareti TL ile yapma kararı mı almış? eşitleyelim kuru 1 sterlin 1 Türk Lirasına. . . o tabağın fiyatı 8 Türk lirası olur. Yine mi karmaşık geldi. Her iki ülkede de asgari ücret 1600 x birim olsun. . bizim vatandaş 1600 TL alırken onların vatandaşı 12800 - TL alıyor. . . Onların vatandaşı 1600 Sterlin alırken bizim vatandaşımız 200 sterlin alıyor. Yani bu durumda Diyelim ki maça gidebildik, tabi ki evden götürürdük patatesimizi. . .

44
2
yanıtYanıtla
tırcı osman:

demek ki o asgari ücreti verenler sağı solu daha iyi sömürüyo ki, daha çok dağıntıyo

yanıt0
yanıt0
naci:

Güzel anlattın.

yanıt0
yanıt0
DÜŞÜNEN PATATES:

O parayla patatese para ayırabileceğini mi sanıyorsun. Anca artık çöp getirirdik evden

yanıt0
yanıt0
marketçi:

beğenmediysen gel bodrumda 300 tlye ye

26
1
yanıtYanıtla
ADANA ACIL EGITIM SEFERBERLIGI:

Haberi yapan arkadaş ingilizmi ? TL ye neden çevriliyor ?

26
0
yanıtYanıtla
Emir:

İNGİLTEREDE TL GEÇMİYOR HABERİ YAPAN CAHİL SANA DİYORUM. 6. 5 POUND ONLAR İÇİN HİÇBİR ŞEY. YARIM EKMEK TAVUK DÖNERE EŞ DEĞER BİR PARA ONLARA. BİZ KRİZDE OLDUĞUMUZ İÇİN 6. 5 POUND 50 LİRA EDİYOR. CAHİL CAHİL HABER MANŞETLERİ YAPMANIZDAN ÇOK SIKILDIM MİLLETİN İLGİSİNİ ÇEKMEK İÇİN.

24
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

6. 40 pound onların parasına göre konuşuyorum 6. 40 tl . Ama o paray türk lirasına çeviren çok akıllı yazar. Onlar orada pound ile çalışıyorlar. Tl ile maaş almıyorlar. Bu haberi yapman bile çok komik.

25
0
yanıtYanıtla
qqqq:

6. 40 da çok adam türk parasına göre dememiştir illaki. kendi parasına göre de çok gelmiş.

yanıt6
yanıt1
Tilki:

Orda chips1 pound normali o yuz den çok pahalı ortalama us günlük 40 pound o yüzden pahali

yanıt3
yanıt2
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title