Haberler

İngiliz Ekibi Leicester City, Çağlar Söyüncü'nün Transferi İçin 22,5 Milyon Pounda Anlaştı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, Çağlar Söyüncü'nün transferi için 22,5 milyon poundluk teklifte bulundu. Freiburg, bu teklifi kabul etti.

Alman ekibi Freiburg'da forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, sürpriz bir transfere imza atabilir.

22 yaşındaki genç futbolcu, İngiliz basınında yer alan haberlere göre Leicester City ile anlaşmaya vardı. İngiliz ekibinin milli futbolcu için 22,5 milyon pound bonservis ödeyeceği iddia edildi.

ALTINORDU KÖŞEYİ DÖNECEK

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Çağlar Söyüncü'nün eski takımı Altınordu, transferden yüzde 25 pay alacak.

İki sezondur Freiburg forması giyen milli futbolcu, Alman ekibiyle toplam 55 karşılaşmaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Freiburg Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500

Yorumlar (29)

gsli birçocuk:

altınordu çağlar sayesinde 8 mılyon euro kazandı 1. lig ekibine göre çok büyük başarı helal olsun darısı 4 büyüklere !

22
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BİR YAKIŞIKLI TÜRK ERKEĞİ DAHA GİTTİ VE BİZİ KILLI GÖBEKLİ ERKEKLERLE BAŞBAŞA BIRAKTII. . GİTME ÇAĞLARR:P

8
14
yanıtYanıtla
GLTSRY:

altınorduyu tüm kulüpler örnek almalı. . . tebrikler. .

19
1
yanıtYanıtla
samsun:

Bu sonuç Altınordu kulübünün büyük olduğunun göstergesidir. 3 büyükler yıllardır türk futbolcuları harcıyor sonuç son 10 yıla baktığımızda hiçbir başarı yok. Türk futbolunu baltalayan 3 büyüklerdir.

17
1
yanıtYanıtla
cansın:

''''heyy heyy'''' Arkadaş sen adama demişsin 10 yılda kaç maç izledin diye fakat sen maçları başka biyerlerinle izlemişsin. adamın bahsettiği nokta alt yapı altyapıya önem verilmiyor. dışardan topçu getirmekle olmuyor bu işler sonucunu gördük dünya kupasında kaç müsabakaya katılamadık. sizin gibi futboldan anlamayanlar yüzünden bu haldeyiz ya. ülkede futbol denen bişey yok

yanıt2
yanıt0
Dürbünlü:

Çağlar’a başarılar diliyorum.

16
1
yanıtYanıtla
keratin01:

YAV ARKADAS SORSAN 2 KELIME TÜRKCE BILMEZ YURT DSINDA DOGMUS BUYUMUS GECMIS SIMDI TURK DIYORSUNUZ ISINIZE BAKIN ONLAR PISIRSIN SIZDE YIYIN YOK OLEEEEEE HADI CANIM HADIII

2
15
yanıtYanıtla
Memnuniyetsiz:

Yaw arkadaş bilmiyorsan konuşma. Git bak neymiş ne değilmiş ama yok kim uğraşacak demi. Adam Türkiye de yetişmiş Altınordu spor kulübünden Almanya''ya transfer oldu ;)

yanıt4
yanıt0
lkm:

altınordu altyapısından çıkma

yanıt2
yanıt1
SÜLEYMAN:

ULAN GEREKSİZ İNSAN BU NE HAZIMSIZLIK. KENDİ YALANINA KENDİN İNANIYOR MUSUN?SEN GİT KENDİ ERMENİ FUTBOLCULARINA YORUM YAZ.

yanıt1
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title