Haberler

İlk kutlayan Arda Güler oldu! İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, resmen Real Madrid'de

Güncelleme:

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın 14 yaşındaki oğlu Ömer, Real Madrid'in basketbol takımına transfer oldu. Eflatun-beyazlıların formasını giyen milli futbolcu Arda Güler, Ömer Kutluay için yayınladığı tebrik mesajında, "Ömer merhaba kardeşim. Transferini duydum hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat et." ifadelerini kullandı.

Real Madrid basketbol takımı altyapısına eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer'i transfer etti. Genç sporcuyu ilk kutlayan isimlerden biri, Real Madrid forması giyen milli futbol Arda Güler oldu.

"İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR"

Socrates Dergi'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Arda Güler, Ömer Kutluay'ı tebril ederken, "Ömer merhaba kardeşim. Transferini duydum hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat et." ifadelerini kullandı.

"MADRID'DE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Ömer Kutluay ise Arda Güler'e teşekkür ettiği paylaşımında, "Desteğin için teşekkürler Arda abi. Madrid'de görüşmek üzere" dedi.

İlk kutlayan Arda Güler oldu! İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, resmen Real Madrid'de

İlk kutlayan Arda Güler oldu! İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, resmen Real Madrid'deÖmer-İbrahim Kutluay

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

İbrahim Kutluay Ömer Kutluay Basketbolcu Real Madrid Arda Güler Basketbol Madrid Ömer Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Çınar Saraç:

Çoluk çocuk iki topa vuruyor yurt dışında sakatlandı sezonu kapattı bunlardan bir şey beklemeyin ,

18
90
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title