Haberler

İki yıldızla görüşmeler sonlandırıldı! Beşiktaş'tan gece yarısı taraftarı yıkacak açıklama

Güncelleme:

Beşiktaş,Talisca ve Sergio Ramos hakkında bir açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, bu iki futbolcu ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.

Süper Lig devi Beşiktaş, dünyaca ünlü futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos transferleri hakkında bir açıklama yaptı.

GÖRÜŞMELER SONLANDIRILDI

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, Talisca ve Sergio Ramos ile görüşüldüğünü ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığı ifade edildi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI

"Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır;

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos'la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Ramos Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title