Haberler

Icardi'nin Alanya maçı sonrası olay sözleri ortaya çıktı: Dünyada böylesini görmedim

Güncelleme:

Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Mauro Icardi'nin karşılaşmanın ardından hakem Ali Palabıyık için söyledikleri ortaya çıktı. Arjantinli yıldız maç sonu arkadaşlarına yaptığı değerlendirmede, "Dünyanın çok önemli liglerinde oynadım. Ancak bu kadar kötü hakemler görmedim." ifadelerini kullandı.

Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da maç sonu hakem Ali Palabıyık'a büyük tepki vardı. Palabıyık'ı sert eleştiren isimlerden birinin de sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi olduğu ortaya çıktı.

"BU KADAR KÖTÜ HAKEMLER GÖRMEDİM"

Cumhuriyet Gazetesi'ndeki habere göre, Arjantinli yıldızın, maç sonu takım arkadaşlarıyla yaptığı değerlendirmede hakemlerin performansıyla ilgili, "Dünyanın çok önemli liglerinde oynadım. Ancak bu kadar kötü hakemler görmedim" ifadelerini kullandı.

PFDK'YE SEVK EDİLDİLER

Alanyaspor maçının ardından Galatasaray'da yönetici Erden Timur, teknik direktör Okan Buruk ve kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, PFDK'ye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Mauro Icardi Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (4)

Melih Kılaç:

OOO İCARDİ KARDEŞ BUNAMI ŞAŞIRDIN KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BİLE BELLİ

118
10
yanıtYanıtla
Mustafa Doğan:

Boş boş konuşacağımıza biraz oyun oynayın. Takımınız adam akıllı takım olsaydı. İki sıfır öndeyken 9 kişi bile olsa o maçı alırdı. Tabi bunu yapamayınca anca ağlarsınız.

yanıt0
yanıt1
Abdurrahman AYHAN:

Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar adalet yok hakemlerin üzerinde sadece fiyat etiketi yok çoğu satılık

20
1
yanıtYanıtla
Burhan ŞİŞMAN:

Komik çocuk!!! Sizi şampiyon yaptıkları sezonlarda sayarsınız! Ayrıca bikmadiniz "Feneri şampiyon yapacaklar" palavrasindan... Yapsalar da görsek!!!

yanıt7
yanıt19
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title