Haberler

Ibrahimovic'i Transfer Etmek İsteyen Galatasaray, Yıldız Oyuncunun İstediği Ücreti Duyunca Transferden Vazgeçti

Güncelleme:

Galatasaray'ın, Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile görüştüğü ortaya çıktı. Ibrahimovic'in menajeri, sarı-kırmızılı takımdan aylık 1 milyon euro talep etti. Bu rakamı yüksek bulan Cim-Bom, transferden vazgeçti.

Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken bir süre önce gündeme gelen isimlerden biri de Zlatan Ibrahimovic olmuştu. Ocak ayında 2 santrafor takviyesi birden yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın geçen ay Zlatan Ibrahimovic için de devreye girdiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, Gomis'in ayrılığı sonrasında Ağustos'un son haftası ve geçen ay Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile görüştüğü ortaya çıktı.

GALATASARAY'DAN 12 İSTEDİ, LA GALAXY İLE 7,5'E ANLAŞTI

Sarı-kırmızılılar, İsveçli dünyaca ünlü yıldızın transfer şartlarını öğrenmek için menajeri Raiola ile temasa geçti. Sezon başında 12 milyon euro yıllık ücret istediği öğrenildi. Geçtiğimiz ay ise bonservisi elinde olandünyaca ünlü yıldız için menajeri Galatasaray'dan sezon başına 12 milyon euro talep etti. Ancak bu talepler Galatasaray'ın mali tablosuna uymadığı için teşekkür edilirken Ibrahimovic 7,5 milyon dolar garanti ücret karşılığında geçen hafta Amerika MLS ekibi LA Galaxy kulübü ile anlaştı.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mino Raiola Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

KSK Lİ MESUT:

Hayaller ibrahimoviç, gerçekler muğdat... şu conconlar da olmasa gülecek bişey yok...

15
11
yanıtYanıtla
ahmet:

Lig sıralamasını aç sonlara bak iddia ediyorum güleceksin

yanıt10
yanıt7
Fıs:

Ölmüş gömmeyi unutmuşlar. Gelmesin zaten bu ego tavan.

9
5
yanıtYanıtla
Necatiye cevap:

Allah''tan başka kimseden korkmam necati. Sen kafanı böyle şeylere yorma.

yanıt0
yanıt0
misafir:

az istemis, bu herif kendisni artik futbolcumu saniyor ya, ardanin ikizi , buna bundan spnra para vereceklerin aklina sasarim,

6
4
yanıtYanıtla
deli fenerli:

fenerde messi ve ronaldoyu getirecek seneye

7
2
yanıtYanıtla
MY~:

Adama böyle haddini bildirirler :) :)

5
2
yanıtYanıtla
CAPS:

Çüş hadi Ali Baba''nın çiftliği ne gidersin anca

5
1
yanıtYanıtla
analizci:

İboshow bile 1milyon TL idi. Sen ne diyorsun ibovic 1milyon yuroya takım kurulur be.

4
2
yanıtYanıtla
TİKO TİKO:

BURDA YORUM YAPANLARIN YARISI KESIN FENEV Lİ YADA JİMLASTİK KULUBUNUN TARAFTARIDIR VE HALA FENEVLİLER KONUSUYOMU İNANAMIYORUM ÖLMÜSLER GÖMÜYOLAR HER MACTA VE HALA KONUSUYOLAR YAZIK COK YAZIK

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title