Haberler

Ibrahimovic: Chiellini ile Aramızda Sorun Olsaydı Hastanelik Olurdu

Güncelleme:

İsveç'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic, İtalyan futbolcu Chiellini ile aralarında bir sorun olmadığını belirterek "Bir problem olsaydı, kendisi şu an hastanede olurdu." dedi.

EURO 2016'da mücadele veren İsveç'in yıldız hücum oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, İtalya'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHIELLINI İLE MÜCADELE

İtalya, İsveç'i son dakikalarda bulduğu golle 1-0 devirerek EURO 2016 son 16 turuna kalmayı garantilerken, maç boyunca Giorgio Chiellini ve Ibrahimovic arasında sıkı bir mücadele yaşandı ve zaman zaman yaşanan gerilimli anlar da dikkat çekti.

"ARAMIZDA BİR PROBLEM OLSAYDI HASTANEDE OLURDU"

Maçın ardından kendisine bu durumu hatırlatan gazetecilere ilginç bir yanıt veren Ibrahimovic, "Chiellini ile aramızda bir problem yok. Bir problem olsaydı, kendisi şu an hastanede olurdu." şeklinde konuştu.

"89 DAKİKA İYİ OYNAMAK YETERLİ OLMUYOR"

İtalya karşısında bir anlık konsantrasyon kaybının kendilerine pahalıya patladığına hükmeden Zlatan, "Bu maç da gösteriyor ki İtalya gibi harika bir takıma karşı 90 dakika boyunca iyi oynamalısınız. 89 dakika iyi oynamak yeterli olmuyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giorgio Chiellini İtalya İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (4)

ILLUMINATI:

En beğendiğim futbolcu tam NARSİST HERİF YA BUNA İSVEÇİ VERECEM İSVEÇ KRALI OLSUN NOBELİ BU VERSİN

13
4
yanıtYanıtla
Burhan:

Al iste ayni bizim IMPARATORE GIBI EGOLARINA VAR. Valla Geld Türkiyeye ÖLÜNCEYE kadar Futbol oynarsin VE BIZLER seni elüstünde tutariz. Istersen seni yeni IMPARATORE bile yapariz

5
1
yanıtYanıtla
svs:

herkesin bir nefeslik canı var ibrahim çok kibirlisin allah sana boy pos vermiş iriliğinle herkese diklenip tepeden bakıyorsun önce adam ol

2
0
yanıtYanıtla
asd:

yiyim birbirinizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title