Haberler

İbrahim Yazıcı: "Yolumuza Güçlü ve Dimdik Devam Ediyoruz"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, spor basınında çıkan haberler ile ilgili kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Bursa spor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, spor basınında çıkan haberler ile ilgili kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Hem Süper Final Avrupa Ligi Grubu, hem de Türkiye Kupası iddialarının güçlenerek arttığı dönemde çıkan haberlerin rahatsızlık verici olduğuna dikkat çeken Yazıcı, "Bugün yaygın medyada yayın yapan bir spor gazetesinde yer alan takım bütünlüğümüze zarar verici nitelikteki haber son derece rahatsız edicidir. Yapılan transferlerin Teknik direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam'ın bilgisi dışında gerçekleşmiş gibi gösterilmeye çalışıldığı haber son derece manasız ve gerçek dışıdır. Takımımızın oluşumu aşamasında

Teknik heyetimizin onayı olmadan bir futbolcunun transfer edilmesi söz konusu olamaz. Sezon başından bu yana 46 resmi müsabaka geride kalmış ve iki kulvarda da yarışın bitimine sadece 11 gün varken hala kadrodaki oyuncularımızın transferlerini tartışmak kuşkusuz yersizdir" dedi.

Bursaspor Ailesi'nin birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini ifade eden Başkan Yazıcı, "Bursaspor'un ülke futbolundaki yerini gerek saha dışındaki duruşumuz, gerek ise saha sonuçlarıyla herkese göstermişken bu tip provakatif haberlere taraftarlarımızın itibar etmemesini istiyorum. Bilinmelidir ki Bursaspor Ailesi birlik ve bütünlük içerisinde yoluna her zamankinden daha güçlü ve dimdik devam etmektedir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Yazıcı Türkiye Kupası Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title