Haberler

İbrahim Toraman: Eşimin Boşanma Davası Açtığını Basından Öğrendim

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Toraman, "Eşimin boşanma davası açtığını basından öğrendim. Haberim yoktu. Kendisine şiddet uyguladığım söz konusu değil." dedi.

İki yıl önce nikâh masasına oturan İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız boşanıyor. Eşi Yıldız'ın 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu haberleri basına yansıyınca ünlü futbolcu açıklama yaptı. Hürriyet'in haberine göre; Yıldız'ın üç haftadır oğluyla birlikte Almanya'nın Düsseldorf şehrinde olduğunu söyleyen Toraman, "Açmış mı davayı? Haberim yoktu, sizden öğrendim" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

ŞİDDET YOK

Ayrılık haberlerini doğrulayan Toraman, eşinin şiddet gördüğü iddialarını ise kabul etmedi. Futbolcu, "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Boşanmayı uzun süredir düşünüyorduk. Ben anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Hanımefendinin maddi yöndeki talepleri konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. O istediklerini alana kadar anlaşmalıya dönemeyeceğiz herhalde. Bu dayak haberleri de bu yüzden çıkmış olabilir. Onun isteklerini bildiğim için, davayı sizden duyduğum halde aramayacağım. Dava açıldıysa, dava günü konuşuruz zaten kendisiyle" diye konuştu.

SEVGİ BİTTİ

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Ali Erim'in velayetinin annesinde kalma taraftarı olduğunu da söyleyen Toraman, "Velayet zaten annede kalacak. Sadece hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Evlilik hususunda bir süre sonra sevgi bitebiliyor. Bizimki bitti, hanımefendi de Almanya'yı özledi. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Toraman Eylem Yıldız Hürriyet Almanya Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

ellis8:

gerizekalı sen ne biçim sivaslısın sivaslıların yüzkarasısın.

1
4
yanıtYanıtla
shadowMobil-ANDROID:

bir yuvanin yikilmasi cok aci bir olay, hele isin icinde bir cocuk var ise. allah ikisinede sabir ve güc versin. ibrahim beyde hanimefendi kelimesini kullanmasi, beyefendinin hanimefendiye karsi duydugu saygiyi ve sevgiyi gösterir, onun icindeki sevgi belliki bitmemis. allah sabir versin.

5
0
yanıtYanıtla
Zeki:

Cok komik, hem siddet uygula, hemde bilmemis gibi yap. . . bence sen kendi yakani nasil kurturacagini daha iyi pilanlamaliydin. . yazik, eylem hanima güc diliyorum, kendisi avukatsa, zeki birisidir, kesin hava dan su dan bosanmaya kalkmaz, belirleri de vardir kesin mahkemeye karsi. . hic bir anne kolay kolay bosanip da cocugun babasiz yasamaya talip etmez. . . zavalli ibo. . bu yalanlara mi kaldin, hani adam gibi adamdin. .

1
3
yanıtYanıtla
hakim Mobil-ANDROID:

bosanmada erkek tarafını sagmal inek gibi gören hukuki sistem yerin dibine batsın

1
0
yanıtYanıtla
kskMobil-ANDROID:

Toraman ne la?

0
0
yanıtYanıtla
As:

Eşi epey çekiniyormuş, davayı açmadan ülke dışına çıkmış ve açtığını bile söyleyememiş. Evde futbol topu muamelesi mi görüyordu

0
0
yanıtYanıtla
pars:

okuyorumda amma taniyan varmis :))) yahu size ne bosaniyorsa bosanir adam , herkes kendi adamligina baksin ! eylem hanimda düsseldorf gibi modern bir sehir secmis . . parisden güzel bir yer ama pahali. . ibo icin pahaliya gelecek:)

0
0
yanıtYanıtla
KadroMobil-ANDROID:

bu sefer millet uyandi yemezler 51 i erken secim yapin da anlarsiniz...

0
0
yanıtYanıtla
Burak:

Haya kalmamiş

0
0
yanıtYanıtla
zeynep:

Evlılıkler neden bu kadar çabuk bıtıyor yanlış inşa secimimi sabırsızlıkmı ozgurlukmu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title