Haberler

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekinoktay: Borçların Sorumlusu Yıldırım Demirören'dir

Güncelleme:

Beşiktaş'ın 2019 yılı 1. Olağan Divan Kurulunda konuşan başkan adayı Hürser Tekinoktay, "Kulübün borçlarının sorumlusu Yıldırım Demirören Bey'dir. Gelsin hesabını versin" dedi.

Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurulda başkan adayı olan Hürser Tekinoktay kurulda söz alarak bir konuşma yaptı.

"FERNANDES'İN HESABINI VERSİN"

Kulübün mevcut borçlarının tek sorumlusun Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören olduğunu söyleyen Tekinoktay, "Bizim bütün borcumuzun sorumlusu Yıldırım Demirören Bey. Gelsin hesabını versin. Del Bosque'nin, Fulya davasının, Fernandes'in hesabını versin. Gelsin eski hesaplar dökülsün. Ben bunlar konuşulmadığı için aday oldum" dedi.

Beşiktaş'ta Başkan Adayı Hürser Tekinoktay: Borçların Sorumlusu Yıldırım Demirören'dir

"BU FİKRET ORMAN'A HAKARETTİR"

Hakkında yapılan 'Fikret Orman'ın devamı' eleştirilerine yanıt veren Tekinoktay, "Biz kimsenin devamı değiliz. Biz kendimizin devamıyız. Bu hem bana hem Fikret Orman'a bir hakarettir" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

FENERLI-1:

DEMIRONEN DAHA NE KADAR ODIYECEK 2 HAKK ETMEDIYI SAMPIONLUK VE HEM TFF HEMDE SAMPIONLAR LIQINDEN GELEN PARA USTELIK FB 2 CALINMIS SAMPIONLUGU FB-nin sampionlar liqi parasini TS-u ora gondermekle onlara verilmesi fb-NIN AVROPADAN HAKSIZ MEN EDILMESI O BU PARALARI ODEMELIDIR FB-ye bjk-YA zaten fazlasiyla odemis

3
5
yanıtYanıtla
FENERRRR:

ayn ya ali koç başkan fenerbahçe şampuan

yanıt4
yanıt2
Emin:

Son 3 yılın fb bjk maçlarına bi bak kimin kaydırıldığını hatta buseneki var a rağmen küme düşmemesi için neler yapıldığını anlarsin

yanıt4
yanıt2
FENERLI-1:

tabii dogrunun hosunuza getmiyeceyi malum SIZ HEP SIYAHLA BEYAZI KARISTIRIYORSUNUZ MENE SON 3 YILDA FB BJK MACLARINI ORNEK GOSTERMEYE CALISIRSIN MEN DE OYLE AMMA SEN BU MACLARA BAKMISANSA VE BURDA FB-nin yok BJK-nin haklarin calindigini TASBIT EDIYORSANSA SANA VE SENINKIMILERE TAVSIYEM LUTFEN FUTBOLA BAKMEYIN BILDIYINIZ BIR ISE MERAK EDIN MESALE SARKI SOYLEYIN FB-nin sarkilarin

yanıt0
yanıt0
murat:

Haklısın. Küme düşmesi gereken Feneri düşürmeyerek fenere de cok şeyler ödedi. gecen sene ve bu sene de Galatasaraya ödeme yapıyor. Feneri de düşürmez. Daha ne yapsın size. Adil olmayan herkesin Allah belasını versin

yanıt2
yanıt0
HIRBO:

TÜPCÜ YAPTIĞI BORCU ÖDESİN BATIRDI TÜRK FUTBOLUNU

8
0
yanıtYanıtla
CELALI:

DORU DEMIS DEMIROREN TAM BIR YANDASTIR, BU MILLETIN EMEGINI YIGIYOR.

6
0
yanıtYanıtla
CELALIYE:

SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN BE. . HALA BİZİM KUPA GELMEDİ DÖRT YIL GEÇTİ. . . SENDE BOŞ LAF EDİYORSUN BOŞSUN BOŞ.

yanıt0
yanıt1
Yasir:

Tüpçü ülke futbolunu bitirenlerin başında gelir. Problem onu oraya getirenlerde!!! Kimler getirdi bir düşünün. . .

3
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBEŞİKTAŞ''I BATIRDIKTAN SONRA TÜRK FUTBOLUNU KÜME DÜŞÜRDÜ, ŞİKEYİ ÖRTBAS ETTİ, YENİ ŞAİBELERE SEBEBİYET VERMEYE DEVAM EDİYOR.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title